Armani Exchange Saatleri

Armani Exchange Saatleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Armani Exchange Saatleri

Tarihler: 24 Ekim 2016 Pazartesi ~ 24 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Armani

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2016 ~ Ara 24, 2016

Sonbahar 2016 sezonu için Armani Exchange, trendleri takip eden saat koleksiyonlarını özgün stiliyle bir araya getirerek modern ve bireysel ruhu ön plana çıkarıyor.

NIGHT BRIGHT

Night Bright modeliyle kabuğunuzu kırmaya hazır olun! Saat modelinin siyah kadranında göze çarpan belirgin tonlara sahip kırmızı, mavi ve turuncu göstergeler; farklı renklerin veya siyahın hakim olduğu kayış modeli, saatin öne çıkan özellikleri arasında…

ORANGE CRUSH

Canlı turuncu tonlara sahip deri kayışı ve bezeli sonbahara vurgu yaparken; tasarımında yer alan altın tonlarının da etkisiyle günün her saati stilinizle mükemmel uyumu yakalayacak bir saat modeliyle tanışmaya ne dersiniz? Altın rengi kadranda yer alan ışıltılı göstergeler ise trendlerden esinlenerek modern ve şık görünmenizi sağlayacak…

SHADOWS

Armani Exchange’in transparan gölge kadranları stile yeni bir bakış açısı kazandırıyor! Transparan kadran, siyah deri kayış ve paslanmaz çelik kasayla bir araya gelerek olağanüstü tasarımıyla saatseverleri cezbediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT