Aşağı Doğu Yakası’nda Bir Aşk Hikâyesi

Aşağı Doğu Yakası’nda Bir Aşk Hikâyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aşağı Doğu Yakası’nda Bir Aşk Hikâyesi

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Lee Men

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

Lee bu sonbahar, cool’luğunu asla kaybetmeyen zamansız parçalar üzerine yoğunlaşıyor… İkonik ‘Love Story’ filminden ve Aşağı Doğu Yakası’nın günümüz tarzından, enerjisinden ilham alınarak hazırlanmış LEE® Erkek 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonu, 70’lerin mirasını taşıyan, rahat ve sade bir koleksiyon olarak öne çıkıyor.

Kazak mevsimi için tasarlanmış şal yaka ve balıkçı yaka örgüler, retro fontlu sloganlı tişörtler, son derece yumuşak oduncu gömlekleri, ekoseli kumaşlar ve üç farklı renk seçeneği bulunan rahat denim koleksiyonda dikkat çekiyor. El ile işlenmiş nostaljik parçalar, parlak canlı maviler ve koyu şehir görünümleri New York hayalini yansıtıyor. Denizci paltosu, parka, çizgili şapka ve atkı, süet gibi klasik parçalar, sezonun dış giyim ve aksesuar ürünleri olarak öne çıkıyor.

1940’lardan beri birçok kişiye ilham kaynağı olmuş orijinal slim kesim Lee® Rider’a Wide Leg 5-Pocket kesimini ve Relaxed Straight cut’ı ekleyen marka, Regular Tapered Arvin’e de yeni bir katılan yeni chino modeli ekliyor. 2017 Yaz sezonunda tanıtımı yapılan ve merak uyandıran erkek Superskinny pantolonu, bu sonbahar vitrinlerdeki yerini alırken, her erkeğin gardrobunda bulunması gereken skinny kesim Malone da geri dönüyor. 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunu hazırlarken 125 yılı aşkın mirasından, ayrıntıcı işçilikten ve dünyanın en iyi değirmenlerinden gelen kusursuz denimden ilham alan Lee, değişik astarlama yöntemleri ve doğal nostaljik metotlar kullanarak yenilikçi yıkama ve bakım şekilleri geliştirdiği koleksiyonuyla sezona hareket katacak. Zamansız, son derece çağdaş ve %100 ilham alınarak tasarlanmış: Aşağı Doğu Yakası’nda Bir Aşk Hikâyesi, 70’lerin en iyi tarzlarını günümüz stiliyle birleştirerek ortaya ideal bir erkek modası çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT