Asgold Coronet’ten Yılbaşı Hediyesi İçin Muhteşem Bir Seçim

Alışveriş Alışveriş Rehberi Asgold Coronet’ten Yılbaşı Hediyesi İçin Muhteşem Bir Seçim

Tarihler: 15 Aralık 2012 Cumartesi ~ 15 Ocak 2013 Salı

Firma: Asgold

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 15, 2012 ~ Oca 15, 2013

Asgold Coronet ile yeni yılda “tektaş”sız kadın kalmayacak.

Asgold Coronet, yeni yılda baştan çıkarıcı bir kampanyayla yine kadınların gönlünü fethedecek. Herkesin hayalini ulaşılabilir kılan Asgold Coronet, mucize pırlanta tasarımlarıyla kadınları mutlu edecek.

Pırlanta Tektaş yüzük ve kolyeye sahip olmak isteyenler Asgold Coronet’in sunduğu yeni yıl fırsatını kaçırmasın! Özel günlerin en gözde markası Asgold Coronet, 15 Aralık 2012 -15 Ocak 2013 tarihleri arasında yılbaşında eşsiz ve tek olmanın sembolü olan pırlanta yüzük ve kolyeyi kaçırılmayacak fiyatlarla sunuyor.

Asgold Coronet tektaş yüzük teknolojisinin yarattığı sihir sayesinde 1 karat ışıltısından farksız! Benzeri büyüklükteki tektaş pırlanta yüzüğün fiyatı 17 bin 900 TL iken Asgold Coronet’in eşsiz bir teknikle bir araya gelen yedi taşın tektaş pırlanta görünümü sağladığı 1 karat efekti veren bu özel pırlanta yüzüğe 1.790 TL’ye sahip olabilirsiniz. Coronet tekniği tüm pırlanta taş büyüklüklerine uygulanabiliyor. Mesela 0.50 karat efektindeki pırlanta kolyenin fiyatı ise 990 TL. Aynı büyüklükteki pırlanta tektaş kolye ise 7.900 TL.

Atasay mağazaları ve Asgold satış noktalarından ulaşabileceğiniz Asgold Coronet tektaş pırlanta tasarımları hem en sevdiğiniz kadının hayallerini gerçekleştiriyor hem de pırlantanın ışıltısından ödün vermeden tektaş görünümlü pırlanta yüzük sahibi olma kolaylığı sunuyor.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT