Atçılık Tutkunu Gençlere Çilek’ten Royal Serisi

Atçılık Tutkunu Gençlere Çilek’ten Royal Serisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Atçılık Tutkunu Gençlere Çilek’ten Royal Serisi

Tarihler: 16 Mart 2016 Çarşamba ~ 16 Mayıs 2016 Pazartesi

Firma: Çilek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 16, 2016 ~ May 16, 2016

Bebek, çocuk ve genç odası kategorisindeki tematik ürünleriyle beğeni kazanan Çilek, atçılık tutukunu gençler için Royal serisini sunuyor.

Çocukların ve gençlerin hayal dünyalarına erişip onlar için düşlerindeki odaları tasarlayan Çilek, at ve atçılık tutkunları için Royal serisini üretti. Royal serisi at figürleri ve atçılığı anımsatan detaylarıyla çiftlik hayatını seven gençlerin beğenisini topluyor.

Royal serisinin el işçiliği kapak ve kulpları için özel deri malzemeler kullanılırken, farklı ölçülerdeki karyola seçenekleri her türlü oda için uygun bir kullanım alanı sağlıyor. Geniş dolabı içerindeki raf ve çekmeceler geniş bir kullanım alanı sunuyor. Royal serisinde yer alan tüm dolap ve çekmeceler sahip oldukları özel fren sistemi ise yumuşak ve sessizce kapanıyor. Ayrıca bu sistem ile olası el sıkışmalarının önüne geçilebiliyor. Çalışma masasındaki bölme ve çekmeceler düzenli bir çalışma alanı sunarken, komodin ve odaya ait aksesuarlar gençler için keyifli bir yaşam alanı sağlıyor. Royal serisi, bazalı, bazasız, alt karyolalı yatak, ranza ve farklı ebatlardaki karyola seçenekleri ile her türlü oda tarzına uygun seçenekler sunuluyor.

www.cilek.com
www.facebook.com/cilekodasi
www.twitter.com/cilekodasi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT