ATIV Book 9 Serisi Alan Herkese Samsung’dan Uçak Bileti Hediye

Alışveriş Alışveriş Rehberi ATIV Book 9 Serisi Alan Herkese Samsung’dan Uçak Bileti Hediye

Tarihler: 27 Kasım 2013 Çarşamba ~ 30 Aralık 2013 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2013 ~ Ara 30, 2013

Dijital medya ve yakınsama teknolojilerilerinde dünyanın lider markaları arasında yer alan Samsung Electronics Co., Ltd.’nin ATIV çatısı altında bulunan ultra slim dizüstü bilgisayarı ATIV Book 9* serisi yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor. Samsung, Yeni Yıl yaklaşırken sevdiklerine hem kullanışlı hem stil sahibi hediyeler almak isteyen herkesi sevindirecek bir fırsat sunuyor.

Samsung ATIV Book 9* Serisi Alan Herkese Uçak Bileti Samsung’dan Hediye...
Samsung, sevdiklerine Yeni Yıl hediyesi alırken, tasarım ile performansı bir arada sunan ATIV Book 9* serisini tercih eden tüm kullanıcılarına tek kişilik gidiş-dönüş uçak bileti hediye ediyor. Paris, Londra ve Milano başta olmak üzere, Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Viyana, Münih, Berlin, Roma ve Atina’ya da uçak bileti kazandıracak olan Samsung, kullanıcılarına sürprizler yapmaya devam ediyor.

ATIV Book 9 satın alarak kampanyadan faydalanmak isteyen tüm kullanıcılar, www.ativleavrupaya.com adresinde yer alan formu tam ve eksiksiz doldurarak uçak bileti için başvurularını gerçekleştirebilecekler.

ATIV Book 9 Lite
Premium tasarıma sahip ATIV Book 9 Lite, geniş bir kullanıcı kitlesini hedefliyor. ATIV Book 9 Lite, 10 noktalı dokunmatik ekran da dahil olmak üzere en yeni teknoloij ile donatılmış. Dört çekirdekli işlemci, 128GB SSD gibi özellikleri ile Book 9 Lite, teknolojiyi son derece uygun fiyata sunuyor. Yaklaşık 1.44 kg ağırlığı ve 16.9 mm’lik ince tasarımı ile ATIV Book Lite hayatı mobil yaşayanlar, iş için sıkça seyahat edenler için ideal. ATIV Book 9 Lite’lar da, PC’ler ile Samsung akıllı telefonlar arasındaki içerik paylaşımını son derece kolaylaştıran Samsung SideSync teknolojisine sahip.

ATIV Book 9 Plus
ATIV Book 9 Plus; ultra ince, ultra hafif özellikleri ile son derece beğenilen, tasarım ödüllü, ATIV Book 9’un sonraki nesil temsilcisi. 33.000 saatlik ince işçiliğin bir sonucu olarak ortaya çıkan ATIV Book 9 Plus adeta bir başyapıt. Alüminyum kullanılarak, yekpare ve bağlantısız formda tasarlanmış olan özel kapaklı dizüstü bilgisayarda; Windows 8 için optimize edilmiş olan dokunmatik ekran gibi, önceki modeline eklenmiş yeni özellikler bulunuyor.

FHD (1920 x 1080) ekran çözünürlüğününyanı sıra; 11 saatlik pil ömrü, kıtalar arası uçuşlarda bile tek şarjla kesintisiz kullanıcı deneyimi sağlıyor. ATIV Book 9 Plus, bir saniyede açılırken, ön yükleme işlemi altı saniyeden daha kısa sürede gerçekleşiyor ki; bu da kullanıcının neredeyse anlık zaman diliminde datasına ulaşımı anlamına geliyor. ATIV Book 9 Plus ile GALAXY akıllı telefonlar arasındaki içerik paylaşımı; Samsung SideSync teknolojisi ile inanılmaz kolaylaşıyor; bu da verimlilik anlamında ATIV Book 9 Plus’ların güçlü özelliklerinden biri.

ATIV Book 9 kampanyası ile ilgili detaylı bilgiye www.ativleavrupaya.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

*Samsung ATIV Book 9 Lite ya da ATIV Book 9 Plus alan herkes kampanyaya katılmaya hak kazanacaktır

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT