Aygaz’dan Vodafone Abonelerine Bedava Otogaz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Aygaz’dan Vodafone Abonelerine Bedava Otogaz

Tarihler: 28 Haziran 2012 Perşembe ~ 29 Temmuz 2012 Pazar

Firma: Aygaz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2012 ~ Tem 29, 2012

Aygaz, tüketicilerine sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekliyor.

Aygaz’ın Vodafone ile gerçekleştirdiği kampanya kapsamında, 20 Haziran – 29 Temmuz tarihleri arasında Aygaz otogaz alışverişi yapan Vodafone aboneleri, anında 5, 10, 20 ve 40 TL tutarında hediye otogaz kazanacak.

Aygaz, düzenlediği kampanyalarla tüketicilerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Aygaz ve Türkiye’nin önde gelen cep telefonu operatörlerinden Vodafone işbirliğiyle gerçekleştirdiği kampanyayla tüketicilere ekstra otogaz kazanma fırsatı sunuyor.

20 Haziran -29 Temmuz tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, 50 TL ve üzeri otogaz alışverişi yapan Vodafone aboneleri anında kullanabilecekleri 5, 10, 20 ve 40 TL değerinde hediye otogaz kazanacaklar. Tüketiciler kampanyaya, Vodafone hatlı cep telefonu üzerinden 6666’ya “AYGAZ” yazarak gönderecekleri kısa mesajla katılabilecekler.

Her Vodafone abonesi kampanyadan bir hafta içerisinde en fazla bir defa, kampanya süresi boyunca en fazla 3 defa faydalanabilecek. Tüketiciye gelen geri dönüş mesajında şifre ve hak ettiği hediye otogaz tutarı yer alacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT