Ayyıldız’dan Kışa Sıcacık Bir Dokunuş…

Ayyıldız’dan Kışa Sıcacık Bir Dokunuş…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ayyıldız’dan Kışa Sıcacık Bir Dokunuş…

Tarihler: 26 Şubat 2016 Cuma ~ 26 Nisan 2016 Salı

Firma: Ayyıldız

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 26, 2016 ~ Nis 26, 2016

Rahatlığı şıklıkla buluşturmak isteyenler için birbirinden çarpıcı tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çeken Ayyıldız, kış aylarının kendini iyice hissettirdiği şu günlerde içimizi ısıtacak bir kampanyayla karşımıza çıkıyor.

Ayyıldız, kadın ve erkekler için tasarladığı polar, ekoseli, çizgili ve puantiyeli pijama takımlarını %30 indirimle tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

Türkiye’nin en büyük iç giyim ve mayo markalarından olan Ayyıldız, kışın kendini hissettirdiği şu günlerde içimizi ısıtacak sıcacık bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor.

Kadın ve erkekler için yumuşacık ve rahat kumaşlarla hazırlanan pijama takımları, polar, ekoseli, çizgili ve puantiye seçenekleriyle mışıl mışıl ve rahat bir uyku uyumamıza yardımcı olurken, farklı tarz ve tasarımlarıyla tüm zevklere hitap ediyor.

Kadınların her yaştaki favorisi sevimli desenleri ve erkeklerin tercih ettiği tonları kolaylıkla bulabileceğiniz Ayyıldız’ın Sonbahar-Kış Pijama koleksiyonuyla kendinizi şıklık ve huzura teslim edin.

www.ayyildiz.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT