Babalar Günü Hediyeniz HP’den!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babalar Günü Hediyeniz HP’den!

Tarihler: 11 Haziran 2015 Perşembe ~ 22 Haziran 2015 Pazartesi

Firma: HP

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2015 ~ Haz 22, 2015

Bu Babalar Günü’nde babanızı onunla olan fotoğraflarınızdan oluşan takvim ile şaşırtabilir, HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One yazıcının baskı verimiyle babanızı tanıştırabilir, HP Spectre x360 dönüştürülebilir bilgisayarın iş ve eğlence performansını ona sunabilirsiniz.

Babalar Günü’ne kısa bir zaman kala yaşı kaç olursa olsun her çocuk, babalarına en güzel hediyeyi alma telaşıyla seçenekleri araştırıyor. Dünyanın lider bilgisayar ve yazıcı markası HP, babalarının hem iş hem de eğlenceye yönelik teknoloji ihtiyaçlarını giderecek hediye arayanlara en uygun Babalar Günü hediye seçeneklerini sunuyor.

Hem üretkenlikte hem eğlencede zirvede: HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One yazıcı
HP’nin ilk hediye seçeneği, özellikle çalışan babaların tüm iş ihtiyaçlarını karşılamalarına yetecek bir yazıcı olan HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One. Mobil bağlantı seçeneği sayesinde akıllı telefonlardan, tabletlerden ve internet bağlantılı bilgisayarlardan yüksek kalitede doküman baskısı alma imkânı sunan HP DeskJet Ink Advantage 4515 All-in-One yazıcı, HP Photo Creations* yazılımı ile birleştiğinde mükemmel fotoğraf aranjmanları yaratabiliyor. Yazıcıyı babanıza hediye etmeden önce, babanızla çektirdiğiniz fotoğrafları HP Photo Creations yazıcısı ile güzel bir kolaja dönüştürüp hem yaratıcı hem de göz alıcı bir sürprize imza atabilirsiniz! Ink Advantage serisinin, baskı özellikleriyle öne çıkan üyesi HP DeskJet Ink Advantage 4515 e-All-in-One ile takvim ya da posterler fotoğraf stüdyosu kalitesinde basılabiliyor. HP DeskJet Ink Advantage 4515 e-All-in-One’ın tüm işlevleri, renkli dokunmatik ekranın kolay kullanımlı menüsünden kullanılabiliyor. Renk ayarları, çerçeveler ve daha pek çok düzenleme yapılabiliyor. HP DeskJet Ink Advantage 4515 e-All-in-One’ın tavsiye edilen tüketici fiyatı: 134 ABD Doları + KDV. Ürünle ilgili daha fazla bilgi için: www.hp.com.tr/dahafazlabaski

İstendiğinde tablet, istendiğinde dizüstü: HP Spextre x360
HP’nin bir diğer hediye seçeneği de, performans ve taşınabilirlik avantajlarıyla öne çıkan, dönüştürülebilir bilgisayar HP Spectre x360. 13,3 inç (33,7 cm) boyutundaki ultra ince dönüştürülebilir bilgisayar, yalnızca 15,9 milimetre yüksekliğe ve 1,49 kilo ağırlığa sahip. İşine ve eğlencesine düşkün babalar, iş gereksinimleri için kullanmak istediklerinde dizüstü bilgisayar modunu, film ya da video izlemek istediklerinde stant modunu, dokunmatik ekran deneyimi için çadır modunu ya da ekstra taşınabilirliğe ihtiyaç duyduklarında tablet modunu kullanabiliyor, bu modlar arasında zahmetsizce geçiş yapabiliyorlar. Pili 12,5 saate kadar dayanabilen HP Spectre x360, Intel® Core™ i5 ve i7 işlemcilerinin sunduğu yüksek performansla gecikme olmaksızın sonuçlandırabiliyor. HP Spectre x360’ın tavsiye edilen tüketici fiyatı 1.250 ABD Doları + KDV’den başlıyor. Ürünle ilgili daha fazla bilgi için: http://www8.hp.com/tr/tr/campaigns/spectre-x360/overview.html

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT