Balıklar Oltadan Fishy’e

Balıklar Oltadan Fishy’e

Alışveriş Alışveriş Rehberi Balıklar Oltadan Fishy’e

Tarihler: 23 Eylül 2016 Cuma ~ 23 Kasım 2016 Çarşamba

Firma: Emsan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 23, 2016 ~ Kas 23, 2016

Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunu sıra dışı tasarımlı balık tavası Fishy ile taçlandırıyor. Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Fishy, balıkseverlerin beğinisini kazanıyor.

Mutfaktaki mutluluğun adresi Emsan, sonbaharın gelmesiyle açılan balık sezonunda balıseverlerin karşsısına sıra dışı tasarımlı tavası Fishy ile çıkıyor.

Emsan’ın son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği balık tavası Fishy, balıkseverlerin akşam yemeklerinde birbirinden lezetli balıklar hazırlamanızı sağlıyor. Çift taraflı kullanıma ugun olarak tasarlanan Emsan Fishy, döküm kaplaması ve yanmaz yapışmaz yüzeyi sayesinde sağlıklı ve lezzetli balıkların sofralarınıza taşıyor.

Hamsiden istavrite, barbundan mezgite kadar bir çok balık çeşidini rahatlıkla pişirebilen Emsan Fishy, şık ve özel tasarımıyla kullanıcısına kolay kullanım ve temizleme sunarak herkesin beğenisini kazanıyor.

Emsan 34 cm Fishy Balık Tava Fiyatı: 139 TL
Emsan Fishy Alüminyum Balık Tava Fiyatı: 115 TL
Emsan Fishy Döküm Alüminyum Balık Tava Fiyatı: 99 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT