Bayram Alışverişinde Hatemoğlu Avantajlarıyla Özgürlükler Sunuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayram Alışverişinde Hatemoğlu Avantajlarıyla Özgürlükler Sunuyor

Tarihler: 29 Eylül 2014 Pazartesi ~ 29 Kasım 2014 Cumartesi

Firma: Hatemoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2014 ~ Kas 29, 2014

Hatemoğlu Bayramda üç aynı üründe indirim seçeneği sunuyor. Ayrıca Takım Elbise, Gömlek ve Kravat üçlüsünde indirim uyguluyor.

Erkek giyimin köklü markası “Hatemoğlu” bayram şıklığını özgürce yaşamanız için farklı alternatifler sunuyor.

Gömlekte 3 adet aldığınızda 99,90TL; pantolonlarda 3 adet aldığınızda 129,90TL triko ve sweatlerde ise 3 adet ürün alımınızda fiyat yine 129,90TL’ye iniyor.

Bayramın olmazsa olmazlarından takım elbisenize uygun gömlek ve kravat alışverişinde toplam 369,50TL yerine 299,50TL’ye bu 3’lüye sahip olabilirsiniz.

Hatemoğlu mağazaları bayramda özgürce alışveriş etmek isteyenler için birbirinden şık alternatifleri ve seçenekleri ile sizleri bekliyor.

Stil sahibi ve kentli erkeğin gardrobunda yer alan köklü giyim markası Hatemoğlu, 2014-2015 Sonbahar – kış koleksiyonuyla da büyük ilgi uyandıracak. Yeni sezon kodlarının özenli bir şekilde konumlandırıldığı 2014 – 2015 sonbahar – kış koleksiyonunda camel, kahve, bordo ve antrasit gibi sıcak tonlar göze çarpıyor. Mevsim şartlarına göre tasarlanan koleksiyonda, kış mevsiminde de stil sahibi olmak isteyen erkekler için yün, flanel ve kadife ağırlıklı kumaşlar kullanıldı.

Noah Huntley’in yer aldığı katalog çekiminde yer alan birbirinden şık Sonbahar Kış koleksiyon parçalarına ve kombinlere bayrama özel sunulan avantajlarla sahip olmak için Hatemoğlu’nun size en yakın mağazasına uğrayabilir ya da www.hatemoglu.com ‘u ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT