Bebeğinizi Cottonbox’ın Sevimli Maymunlarıyla Tanıştırın

Bebeğinizi Cottonbox’ın Sevimli Maymunlarıyla Tanıştırın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebeğinizi Cottonbox’ın Sevimli Maymunlarıyla Tanıştırın

Tarihler: 08 Kasım 2017 Çarşamba ~ 08 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Cottonbox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2017 ~ Oca 8, 2018

Bebek tekstilinde, sağlıklı ham madde ve kaliteli üretim bilinci ile ebeveynlerin güvenini kazanan Cottonbox, bebek gruplarındaki şık ve yenilikçi tasarımlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor. Cottonbox’ın son gözdesi yeni desenleriyle, canlı renkleriyle ve albenisiyle dikkatleri üzerine çeken Sevimli Maymunlar takımı.

Bebeklerin sağlıklı gelişimini temel alan, narin ciltleri için titiz çalışmalar yapan ve özenli tasarımlar sunan Cottonbox, minikler için tüm detayları düşünüyor. Özellikle narin ciltlerine birebir teması düşünülerek %100 pamuk ipliği ile tasarlanan “Sevimli Maymunlar Baskılı Nevresim Takımı” uyku vakti gelen bebekler için son derece rahat bir zemin oluşturuyor.

Üretimde kullanılan baskı ve boya tekniklerinin en sağlıklı aşamalardan geçmesi, sadece pamuk ipliği kullanılması sebebiyle ebeveynlerin de içi rahatlıyor. Keyifli desenleriyle meraklı miniklere karşı eğitici bir rol üstlenen Sevimli Maymunlar, renklerinin dikkat çekiciliği sayesinde de uykuyu sevmeyen minikleri yatağa çekmenin en sessiz ve rahat yolunu sunuyor. Minikler karyolalarında mışıl mışıl uyurken ya da farklı dünyaları keşfederken ebeveynlere eşsiz bir mucizeyi izlemek kalıyor.

En ileri teknoloji kullanılarak yüzde yüz pamuk ipliğinden üretilen Cottonbox nevresim takımlarının üretim aşamasında kullanılan tüm baskı ve boya maddeleri sağlığa zararsız ve Avrupa standartlarına uygun olduğu için aileler güvenle kullanıyor.

Hava geçirgenliği yüksek olan ranforce kumaş, özelliğinden dolayı alerji riskini en aza indiriyor ve miniklerin vücut ısısını dengede tutuyor. Minikler Cottonbox ile sağlıklı uyku alarak büyüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT