Belle Atasay’da Renklerin Büyüsü Altınla Buluşuyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Belle Atasay’da Renklerin Büyüsü Altınla Buluşuyor!

Tarihler: 01 Ekim 2014 Çarşamba ~ 01 Aralık 2014 Pazartesi

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2014 ~ Ara 1, 2014

Stil sahibi, modern kadınların vazgeçilmez tutkusu olan Belle Atasay; zarafet ve inceliğe önem veren tarz sahibi kadınların dünyalarını süslemeye devam ediyor. Yarı değerli taşlarla renkli bir şıklık yaratılabileceğinin en iyi örneği olma niteliği taşıyan “Self” koleksiyonuna ait bileklikler, mücevherin ışıltısını renklerin enerjisiyle bütünleştiriyor.

Altının renkli taşlarla ahenkli dansını, farklı mücevher alternatiflerinin hayat verdiği capcanlı bir koleksiyonla karşımıza çıkaran Belle Atasay, stiliyle konuşturmayı seven kadınları kendine çekiyor. Ay taşının zarafeti, alexandrite taşının ağırbaşlılığı, rose quartzın romantizmini altının sarı rengiyle en yalın şekilde harmanlayan, öte yandan zarif tasarımıyla da dikkatleri üzerine toplayan Atasay Belle “ Self” koleksiyonunda yer alan bileklikler, günün her anında ışık saçıyor. Renkli taşlarla hazırlanan tasarımlar; ister iş yemeğinde, ister kokteylde şıklığını konuşturmak isteyen kadınlara yeni bir bakış açısı sunuyor.

Özlem Süer’in moda konsepti danışmanlığında, Atasay’ın ödüllü tasarım ekibi tarafından geliştirilen Belle Atasay’ın renkli ve trendy tasarımlarıyla buluşmak için Atasay mağazalarını ziyaret etmeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT