Biev’de Yeni Yıl Heyecanı

Biev’de Yeni Yıl Heyecanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Biev’de Yeni Yıl Heyecanı

Tarihler: 18 Aralık 2017 Pazartesi ~ 18 Şubat 2018 Pazar

Firma: Biev

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2017 ~ Şub 18, 2018

Hayattaki duruşunu, motivasyon kaynaklarını evi ile paylaşanlara yönelik mobilyadan aksesuara, aydınlatmadan ev tekstil grubuna geniş bir yelpazede dekorasyona dair pek çok farklı tarzı bir arada sunan Biev, yeni yılı indirim kampanyası ile kutluyor.

Biev mağazaları ve biev.com.tr online alışveriş sitesinde geçerli olacak seçili ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim kampanyası 18 Aralık’ta başlıyor.

Doğal malzemelerden üretilen yemek gruplarına eşlik eden konforlu koltuk ve kanepeleri ile klasik koleksiyonlar, yaşam alanlarında dingin ve rahat bir atmosfer yaratmak isteyenler için country stilde koleksiyonlar ve geçmişe özlem duyanlara yönelik retro koleksiyonlar yılın gözdeleri arasında yerini alıyor.

Yeni yılın heyecanını sevdikleri ile paylaşmak isteyeler için, cam ve bakır detayların ayrıcalık kattığı zarif aksesuarlar, yaşam alanlarına sanatı taşıyacak rengârenk tablolar, saatler ve duvar süsleri hediye seçeneği olarak şık alternatifler sunuyor.

Yumuşacık dokularıyla tekstil grubu ürünlerin evinizin her köşesine yayılacak sıcaklığını hissederken sadece iç mekânlarda değil dış mekânlar için de birbirinden eğlenceli ürün grupları ile evde vakit geçirmenin keyfini çıkarın…

Evinizin konforunda şık ve eğlenceli köşeler yaratabilmek için Biev mağazaları ve biev.com.tr online alışveriş sitesi sizleri bekliyor.

Biev ile evinizi saracak huzur ve mutluluk bütün bir yıl devam etsin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT