Boyner Çocukların Renkli Dünyasını İlkbahar Yaz Koleksiyonuyla Buluşturuyor

Boyner Çocukların Renkli Dünyasını İlkbahar Yaz Koleksiyonuyla Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner Çocukların Renkli Dünyasını İlkbahar Yaz Koleksiyonuyla Buluşturuyor

Tarihler: 03 Nisan 2017 Pazartesi ~ 03 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2017 ~ Haz 3, 2017

Boyner’in, baharın içimizi kıpırdatan enerjisiyle bir arada sunduğu cıvıl cıvıl İlkbahar Yaz koleksiyonu bu sezon da çocukları havalara uçuruyor.

En sevilen moda markalarından seçili koleksiyonları ve özel tasarım markalarını miniklerle buluşturan Boyner, çocukları yaşlarına yakışan yaratıcı ve gözde tasarımlarla buluşturuyor.

Kız çocuklar için desenli motiflerin hakim olduğu, pul işlemeli ve şifon detaylı Pink&Orange elbise, etek ve pantolonlar ile çocukların bayıldığı sadece Boyner’de satılan Barbie ve Monster High koleksiyonları yeni sezonda gardropları yenilemek için uygun fiyatlarla sunuluyor.

Sloganlı tshirt ve sweatshirtlerin kargo pantolon ve jeanlerle kombinlenebilen North Of Navy Kids ile sokak modası ve spor giyimden hoşlanan minik beylerin markası Funky Rocks bahar modasında ön plana çıkıyor.

Sevimli, maceracı, karizmatik minikler için rahatlık ve hareket özgürlüğü sunan bahar renkleriyle harmanlanmış sweatshirtler, chino pantalonlar, kapüşonlu hırka ve gömleklerden oluşan Limon Kids koleksiyonu Boyner’de çocukları ve ailelerini bekliyor.

Baharda çocukların neşesine eşlik eden Limon Kids, US Polo, Benetton, Koton Kids, Soobe, Crocs, Pinkstep, Lumberjack, Gigi, Dockers, Tommy Hilfiger, Camper, Converse, Clarks, Keds’in yeni sezon koleksiyonları ile Adidas, Nike, Puma, Skechers, New Balance sneaker’ların en yeni modelleri ve spor kıyafetleri stil sahibi çocuklar için renkli alternatifler yaratıyor.

Çocuk dünyasının beğenilen markaları ile Boyner’in özel tasarım markalarının ilkbahar yaz koleksiyonları, 37 ilde 95 mağaza (outlet mağazalar hariç) ile ve tek tıkla boyner.com.tr ‘de aileleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT