Bu Ayakkabı ve Sandaletler Yaza Çok Yakışacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Ayakkabı ve Sandaletler Yaza Çok Yakışacak

Tarihler: 17 Haziran 2013 Pazartesi ~ 17 Ağustos 2013 Cumartesi

Firma: C&A

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 17, 2013 ~ Ağu 17, 2013

C&A, bu yaz ayaklarınızı konuşturacak!

Rahat mı rahat sandaletler, şıklığınızı gündüzden geceye taşıyacak dolgu topuklar, yaz aylarının vazgeçilmezi parmak arası terlikler ve rengârenk espadriller…

C&A, bu yaz rahatlık ve şıklığı ayağınıza getiriyor!

Kaliteli ürünler ve modaya uygun tasarımları, uygun fiyat etiketleriyle tüketiciyle buluşturan C&A, yaz aylarında da şıklığından ve rahatından ödün vermeyen kadınlara özel bir ayakkabı koleksiyonu hazırladı.

C&A’da farklı renk ve desenlerdeki topuklu ayakkabılar, stil sahibi kadınların vazgeçilmezi. Hem gündüz hem de gece rahatlıkla giyilen dolgu topuk platformlu ayakkabılar, canlı renkleri, desenleri ve işlemeleriyle dikkatleri çekiyor.

Tercihini düz ayakkabıdan yana kullananlar ise şık ve bir o kadar da rahat babetlerle zahmetsiz şıklığın keyfini sürüyor. Renkleri ve desenleriyle farkını ortaya koyan sandaletler ise kimi zaman taş, kimi zaman boncuk işlemeli olarak karşımıza çıkıp hem plajlara hem de şehir hayatına uyum sağlamakta hiç zorlanmıyor.

Son yılların en beğenilen trendi espadriller ise C&A koleksiyonunda da yer alıyor; farklı renk ve desenleriyle nostaljik ve etnik bir hava estiren espadriller rahatlıklarıyla kendine hayran bırakıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT