Bu Sene Karne Hediyesi Masko’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Sene Karne Hediyesi Masko’da

Tarihler: 28 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2012 Cumartesi

Firma: Masko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2012 ~ Tem 28, 2012

MASKO Mobilya Kenti, çocukların karne heyecanına ortak oluyor. Farklı zevk ve yaşlara hitap eden genç ve çocuk odası takımlarıyla MASKO, dekorasyon tutkunu gençleri bekliyor…

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, onlarca ürün grubu ve birbirinden şık dekorasyon alternatifleri ile çocuk ve gençlerin de gözdesi olmaya devam ediyor. Okulların kapanmasına sayılı günler kala, en özel karne hediyeleri arasında yerini alan birbirinden renkli, modern çocuk ve genç odaları MASKO’da dekorasyona meraklı gençleri bekliyor.

Özenle tasarlanmış genç ve çocuk odası takımları, yaşam alanlarına yeni renkler katarak; her tarza ve zevke uygun farklı konseptleriyle rüya gibi ürünler sunuyor. Anne adaylarının hayalindeki bebek odası takımları da MASKO’daki, genç ve çocuk odaları arasındaki yerini alıyor.

Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunan MASKO Mobilya Kenti, 700’ü aşkın mağaza ve 500’den fazla markayı bir arada barındırarak seçim yapmanızı kolaylaştırıyor. Ziyaretçilerine zaman avantajı ve bol seçenek imkanı sunan MASKO’ya mutlaka uğrayın…

Çocuk, genç, ev ve ofis dekorasyonuna dair ihtiyaç duyulan her şeye ulaşılabilecek tek yer olan MASKO Mobilya Kenti hakkında www.masko.com.tr adresinden ya da 444 1 675 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT