Bu Sonbahar/Kış Tüm Aile Lumberjack’li Olacak

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Sonbahar/Kış Tüm Aile Lumberjack’li Olacak

Tarihler: 08 Kasım 2013 Cuma ~ 08 Ocak 2014 Çarşamba

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2013 ~ Oca 8, 2014

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle Lumberjack’in 2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonu; her yaştan kadın, erkek, genç ve çocuklara hitap ediyor.

Doğa, doğallık, modern, trendy ve dinamik yaşam stillerine seslenen Lumberjack markası 2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile FLO mağazaları ve seçkin satış noktalarında...Tüm ailenin zevk ve ihtiyaçlarına hitap edecek biçimde tasarlanan koleksiyonda Lumberjack markasının DNA’sını tanımlayan 4 ana tema bulunuyor:

• Lumberjack’in klasik modellerinin yer aldığı “Identity” koleksiyonu markanın geleneksel çizgisini yansıtırken, ikonik modelleri de yeniden yorumluyor.
• Şehirli hayatıyla uyumlu modern ayakkabılardan oluşan “Urban” koleksiyonunda günün her anında rahatlıkla kullanılabilecek tarzdaki ayakkabılar, Lumberjack yorumuyla harmanlanıyor.
• “Comfort” koleksiyonunda ise anahtar kelime rahatlık… Koşuşturmacalı geçen günlük yaşam için pratik alternatiflerle karşımıza çıkan koleksiyondaki ayakkabılar; rahatlık ve fonksiyonelliği bir arada sunarken aynı zamanda şıklık da vaad ediyor.
• Outdoor yaşam tarzı için stil sahibi alternatifler sunan Lumberjack’in “Sport” koleksiyonu, markanın doğa ile olan bağını gözler önüne seriyor. Sportif şıklığı temsil eden koleksiyon hareketli yaşam için sayısız alternatifler sunuyor.

Sonbahar/kış koleksiyonunda Lumberjack markasının güçlü olduğu ve artık klasik olmuş River, Navigator, Barca gibi klasik modeller de tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Tüm aile Lumberjack’li

Kahverenginin tüm tonlarından siyaha, laciverte, bordoya, yeşile ve pastel renklere kadar uzanan geniş renk paletiyle kış aylarını rengarenk alternatiflerle karşılayan Lumberjack; kadın koleksiyonuyla ayakkabı tutkunu olan kadınlar için bir çok farklı tarzı bir arada sunuyor. Lumberjack kadını; iri fermuarlar, büyük tokalar ve salaş detaylarla metal ve rock esintileri taşırken aynı zamanda kent şıklığını da yansıtıyor. Erkek koleksiyonunda ise doğanın etkisi hakim! Ünlü river botlar, beat ve barca tarzındaki ayakkabılar rahatlığın öncüsü oluyor. Söz konusu çocuklar olunca Lumberjack olduğundan daha renkli ve eğlenceli bir tarza bürünerek çocukların ilgisini çekmeyi başarıyor. Rengarenk yağmur çizmeleri ve zımbalı botlar koleksiyonun dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.

Lumberjack artık Türk markası!

Lumberjack’in doğuşu; 45'li yılların başında İtalya'nın kuzeydoğusunda yer alan Verona şehrinde, küçük bir ayakkabı imalat atölyesinde üretime başlayan Antonini Kardeşler’le başladı. Kısa bir sürede büyük başarılara imza atan Antonini kardeşler 1970’lerde markayı kuzeni İvo Antonini’ye bıraktı ve İvo’nun vizyoner bakış açısıyla marka uluslarası boyutlara taşındı. Lumberjack, Ivo Antonini’nin 1979 yılında Amerika Birleşik Devletleri’ne yaptığı bir iş gezisi sırasında Kuzey Amerika’da yer alan doğa parklarındaki vahşi hayat tarzından esinlenmesi ile doğdu ve 2012 yılında Ziylan Grup tarafından İtalyan 3A Antonini Şirketi’nden satın alınarak Türk markası haline geldi.

Ziylan Grup markanın Verona’daki merkezini modanın kalbi olan Milano’ya taşıdı ve tasarım, ürün geliştirme, pazarlama ve satış operasyonlarını yönetmek üzere Milano’da “Brand Park Srl” şirketini kurdu. Lumberjack markasının logosu ve amblemi yenilendi. Lumberjack markasının özünü tanımlayan “family brand” stratejisi doğrultusunda; büyükanne büyükbaba, anne, baba, kız ve erkek çocukları kapsayan geniş bir ailenin her ferdi için en uygun ürünler Lumberjack koleksiyonunda yer alıyor. İtalya’da 28, Barcelona’da 1 mağazası bulunan Lumberjcak’in İtalya’da 850 noktada toptan satışı yapılıyor.

Türkiye’de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack’in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT