Buluşmaların Verdiği Heyecan Network 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun İlhamı Oldu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Buluşmaların Verdiği Heyecan Network 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nun İlhamı Oldu

Tarihler: 20 Şubat 2013 Çarşamba ~ 20 Nisan 2013 Cumartesi

Firma: Network

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 20, 2013 ~ Nis 20, 2013

Network’ün 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, baharla buluşmanın verdiği enerjiyi şehre taşıyor. Network kadın ve erkeğine tüm gün şık bir görünüm vaat eden yeni koleksiyon, yenilikçi form ve kumaşlarıyla dikkat çekiyor. Network, hafta sonu rahatlığını Network stiliyle her daim yaşamak isteyenler için hazırladığı Touch, dünya trendlerini özgün bir dille yorumlayan Zone ve özel gecelerin tamamlayıcısı Black serileriyle zamansız ve sofistike bir stil yakalamak isteyenlere pek çok alternatif öneriyor.

Network Kadını etnik, neo romantik, marin militer ve art deco temalarının kullanıldığı modellerden oluşan gardırobuyla baharı karşılıyor. Toprak ve sıcak tonlardan, pastel renklere siyah-beyazdan neon renklere uzanan renk paletinin yer aldığı koleksiyon, baharın tüm canlılığını yansıtmayı başarıyor. Network kadını, ipek, süet ve doğal dokuların kullanıldığı kumaşlar, etnik desenler, militer detaylar, şifon, dantel, renk blokları ve geometrik desenlerin öne çıktığı yeni sezonda her zamanki sofistike ve seçkin stiliyle dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

Network erkeği yeni sezonda dinamik ruhunu, yenilikçi bir yaklaşımla yorumlanan marin, safari ve militer konseptlerdeki tasarımlarla gözler önüne seriyor. Baharın enerjisine ayak uyduran trikolar, gömlekler, tişörtler, ceketler ve pantolonlar Network erkeğinin seçkin dünyasına sesleniyor. Ofis ortamından şık bir davete, hafta sonu aktivitelerinden sosyal yaşamın her anına hitap etmeyi başaran Network 2013 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu sunduğu ayakkabı, hazır giyim ve aksesuar seçenekleriyle stilinden hiçbir zaman ödün vermek istemeyenlerin tercihi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT