Butterfly Chocolate Yılbaşı Koleksiyonu ile 2024’e Mutlu Bir Merhaba!

Butterfly Chocolate Yılbaşı Koleksiyonu ile 2024’e Mutlu Bir Merhaba!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Butterfly Chocolate Yılbaşı Koleksiyonu ile 2024’e Mutlu Bir Merhaba!

Tarihler: 25 Aralık 2023 Pazartesi ~ 25 Mart 2024 Pazartesi

Firma: Butterfly Chocolate

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 25, 2023 ~ Mar 25, 2024

20. yılını kutlayan, Türkiye’nin ilk artizan çikolatacısı Butterfly Chocolate, özel tasarım paketleri ve yılbaşı sofralarına lezzet katacak seçenekleri buluşturduğu 2024 Yılbaşı Koleksiyonu ile yeni yıla hazır!

Butterfly Chocolate, 20. Yılını kutladığı 2023 yılına, her yıl olduğu gibi özenle hazırladığı 2024 Yılbaşı Koleksiyonu ile veda ediyor. Artizan çikolatanın önde gelen isimlerinden Butterfly, tadına doyulmaz çikolatasını yeni yıl ruhu ile bütünleştiren tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

2024 Yılbaşı Koleksiyonu’nda yeni neler var?
Her yıl olduğu gibi koleksiyonunda yılbaşı paketlerine yer veren Butterfly Chocolate’ın bu yılki koleksiyonunda ise üç farklı seçenek bulunuyor. Butterfly Chocolate dünyasının zarafetini ve gustosunu yansıtan tasarımlarıyla hem şık bir hediye seçeneği hem de özel lezzetler sunan paketler, birbirinden lezzetli içerikleriyle dikkat çekiyor. Uluslararası ödüllü Tanzanya ve Gana bean to bar’larından kışa renk katacak Karamelli Popcorn’a, Butterfly’ın ödüllü çikolatalarından keşif kutularına kadar birçok farklı lezzet bu paketlerde yerini alıyor.

2024 Yılbaşı Koleksiyonu için özel tasarım paketleriyle göz dolduran keşif kutularında ise çikolataseverleri iki sürpriz bekliyor. 64’lü, 36’lı ve 16’lı olarak koleksiyonda yerini alan keşif kutularındaki Kırmızı Meyveli Kornfleksli Beyaz Rocher ve Susamlı Çörek Otlu Diamond ilk defa beğeniye sunuluyor.

Butterfly’ın ödüllü çikolataları da bu koleksiyonda
Geçtiğimiz aylarda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 2023 International Chocolate Awards’dan ödülle dönen %58 Tanzanya ve %69 Gana Limonlu bean to bar’lar da yılbaşı koleksiyonunda yer alıyor. İki kategoride alınan ödülleri kutlamak için özel olarak hazırlanan yeni formlarıyla koleksiyona katılan bean to bar’lar Butterfly Chocolate’ın yeni keşiflere ve kaliteye önem veren dünyasını yansıtıyor.

Chocolate Party Slab, yılbaşı eğlencelerinin odak noktası olacak!
Hem yılbaşı sofraları için hem de sevdiklerini çikolata ile sevindirmek isteyenler için birbirinden lezzetli seçenekler sunan Butterfly Chocolate’ın Yılbaşı koleksiyonunda en dikkat çekenlerden biri de Chocolate Party Slab. 2000 gr. ve 650 gr’lık iki farklı boyda sunulan %69 Gana Antep Fıstıklı Chocolate Party Slab’ler sunumlarıyla yılbaşı partilerine neşe katacak. Paylaşımlı bir şekilde kırarak yenebilen Party Slab, eğlenceli deneyimiyle yeni yılın ruhunu yansıtacak. Oyuna dönüşen bu deneyim, lezzetli Gana çikolatasıyla hem keyif hem de lezzet sunacak. Ayrıca Tahtada Çekiçli Kırma Çikolata olarak koleksiyonda yerini alan %69 Gana Antep Fıstıklı çikolata da eskitilmiş bronz saplı ahşap tepsisi ve çekici ile bu neşeye katılacak.

Yılbaşı sofralarının olmazsa olmazı pasta
Butterfly Chocolate’ın en sevilen koleksiyon kutularından %100 Gana Kuru Üzümlü, Zero Koleksiyon, Fruit Garden Koleksiyonu, Doğu Anadolu Koleksiyonu, Osmanlı Koleksiyonu, Tipsy Koleksiyon ile 6’lı Çikolata Kaplı Kestane Koleksiyonu da yılbaşı koleksiyonunda yerini alırken, sevdiklerimizle birlikte etrafında toplandığımız yılbaşı sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olan pastalar da unutulmuyor.

Butterfly’ın titizlikle seçtiği çekirdeklerden kendi kavurup, hiçbir katkı maddesi kullanmadan ürettiği çikolatalarıyla, benzersiz reçetelerini buluşturduğu pastalar bu yıl da koleksiyonda yerini alıyor. 2024 Yılbaşı Koleksiyonu’ndaki %69 Gana Çikolata ile hazırlanan 3D Çam Ağacı ve Beyaz Top Çikolatalar ve çikolata kaplı marshmallow ve çilek; yılbaşına özel süslemeleriyle Praline Feuillete; kestaneli, krep dantelli ve frambuazlı krokanlı olarak iki farklı alternatifle sunulan Bûche Noël ile altın yaprak, çikolata mus, Antep fıstık ezmesiyle hazırlanan Gold Digger yeni yıla girerken eşlik edecek lezzetli seçeneklerden bazıları.

Butterfly Chocolate’ın 2024 Yılbaşı Koleksiyonu butterfly.com.tr veya Butterfly mağazalarında bulunabiliyor. Butterfly Chocolate, mevsimsel ürünlerle eşleştirdiği benzersiz çikolatasıyla, dünya trendlerini yakından takip ederek koleksiyonlarını hazırlamaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT