Cacharel Erkeği Yeni Yıla Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cacharel Erkeği Yeni Yıla Hazır

Tarihler: 04 Aralık 2012 Salı ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Cacharel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 4, 2012 ~ Ara 31, 2012

Elegan çizgileri, modern tasarımları, özel kalıplarıyla erkekleri etkisi altına alan marka Cacharel, yılbaşı gecesi ruhuna ve her zevke uygun tasarımlarıyla büyülüyor.

Yılbaşı gecesinde sportif şıklık isteyenlere…
Modern erkeğin giyim markası Cacharel, şehir yaşamının hızlı temposuna ayak uyduran sportif erkekler için yılbaşı gecesine özel seçenekler sunuyor. Yılbaşı gecesinde, canlı renklere sahip ceketler, farklı kumaşlardaki pantolonlarla kombinleniyor. Klasik çizgiyi tarzına yansıtmak isteyen sportif erkekler, trikolar, kanvas pantolonlar, polo model tişörtlerle farklı bir tarz yakalıyor. Ayrıca koleksiyonda upper casual bir görünümü benimseyen erkekler için onlarca ürün seçeneği bulunuyor.

Smokinden vazgeçemeyenlere…
Cacharel’in yeni koleksiyonunda yer alan ve özel günler için tasarlanan smokinler yılbaşı gecesi davetlerinin gözdesi oluyor. Smokin koleksiyonunda yer alan çift düğmeli klasik modeller smokinlerin vazgeçilmez parçası olan papyonlarla bütünleşiyor. Geniş kumaş seçeneğiyle erkeklere seçme özgürlüğü sunan Cacharel, yılbaşı gecesinde tarzını ve farkını ortaya koymak isteyen erkeklerin tercihi oluyor.

http://www.cacharel-tr.com/

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT