Canon Kompakt Fotoğraf Makinesi Serisine Dört Yeni Üye

Alışveriş Alışveriş Rehberi Canon Kompakt Fotoğraf Makinesi Serisine Dört Yeni Üye

Tarihler: 27 Mart 2013 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2013 Pazartesi

Firma: Canon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2013 ~ May 27, 2013

Canon kompakt fotoğraf makinesi serisine birbirinden şık ve üstün özelliklere sahip dört yeni model ekledi. Koleksiyonda artık üç adet yüksek zoom aralıklı IXUS fotoğraf makinesi ve bir yeni PowerShot modeli de var.

Canon, pazarda standartları belirleyen kompakt fotoğraf makinesi serisine dört yeni model eklediğini duyurdu. Serinin en yeni üyeleri, IXUS 255 HS, IXUS 135 ve IXUS 132 fotoğraf makinesi ve yeni PowerShot modeli A2500 oldu.

Yeni IXUS modelleri 255 HS, IXUS 135 ve IXUS 132 kendine özgü tasarımlarını Canon'un büyük ilgi gören görüntüleme ve lens teknolojileriyle birleştirerek çarpıcı sonuçlar sunuyor. Yeni giriş seviyesi modeli PowerShot A2500 ise, yanınızda her yere götürebileceğiniz ve ailenizin her ferdi tarafından rahatlıkla kullanılabilecek modern, kompakt ve ekonomik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Popüler sosyal ağlara kolayca görüntü yükleme
Kullanıcıların görüntülerini veya video kliplerini arkadaşları, aileleri ve takipçileriyle paylaşmasını kolaylaştırmak için tasarlanan IXUS 255 HS ve IXUS 135 Canon'un gün geçtikçe genişleyen Wi-Fi özellikli fotoğraf makineleri serisinin en yeni üyeleri. Bu yeni modeller, akıllı telefonlara ve tabletlere kolaylıkla bağlanabilmesi sayesinde popüler sosyal ağlara görüntü yüklemeyi kolaylaştırıyor. Ayrıca mobil GPS bağlantısı sayesinde kullanıcılar görüntülerine konum bilgilerini etiketleyerek gece hayatı ve tatil mekanlarını takip edebiliyor. Bu fotoğraf makineleri, Wi-Fi² bağlantısıyla akıllı telefonlara veya tabletlere kablosuz olarak bağlanabiliyor ve makinedeki çekimler Canon'un CameraWindow uygulaması aracılığıyla Facebook, Twitter veya YouTube'a yüklenebiliyor. Kullanıcılar mobil GPS bağlantısıyla akıllı telefonlarından fotoğraflarına GPS konum verilerini ekleyip, her çekimin nerede yapıldığını takip edebiliyorlar. CANON iMAGE GATEWAY hizmetine ücretsiz erişim imkanı sayesinde kullanıcılar kullanarak kendi evlerindeki Wi-Fi ağı üzerinden bağlanarak doğrudan fotoğraf makinesinden albümlerini paylaşabiliyor, fotoğraflarını ve videolarını yedekleyebiliyorlar. Görüntüler ayrıca PC bilgisayar veya uyumlu kablosuz yazıcılar³ dahil olmak üzere çeşitli ev cihazlarına aktarılabiliyor.

Aile buluşmaları, tatil ve gündelik çekimler için ideal seçimler
Giriş seviyesi modellerden geliştirilmiş modellere kadar Canon’un kompakt fotoğraf makinesi serisinin tamamı, kullanıcıların paylaşmaktan gurur duyacağı yüksek kalitede görüntüler ve videolar çekmelerini kolaylaştırıyor. IXUS 135, IXUS 132 ve PowerShot A2500'ün 16 Megapiksel sensörü Canon’un DIGIC 4 görüntü işlemcisiyle birlikte çalışarak minimum parazitli ve doğal renklere sahip poster boyutlu görüntüler üretiyor. Bu modeller aile buluşmaları, tatil çekimleri ve gündelik çekimler için ideal seçimler.

IXUS 255 HS'de 12.1MP CMOS sensör ve DIGIC 5 işlemcisiyle Canon’un geliştirilmiş HS Sistemi bulunuyor. HS Sistemi bu modelin, flaş kullanmaya ihtiyacı duymadan, harika bir düşük ışık performansı göstermesine, kusursuz gün batımı, arkadaşlarla akşam veya gece gezmesi veya aile buluşması çekimleri yapabilmesine imkan tanıyor.

Canon’un optik mühendisliğindeki engin deneyimi bu yeni modellerin üstün performansının ve kompaktlığının özünü oluşturuyor. IXUS 255 HS'nin ultra geniş açılı 24mm, 10x optik zumu, kullanıcıların aksiyona daha da yakınlaşmalarına imkan tanıyor ve her ayrıntıyı kayda geçiriyor. IXUS 135 ve IXUS 132 modellerinin her ikisinde de cebinize rahatlıkla sığabilecek süper ince bir gövdede 28mm, 8x optik zoom özelliği bulunuyor. Akıllı IS özellikli geliştirilmiş optik Görüntü Sabitleyici teknolojisi, en zorlayıcı çekim ortamlarında bile, fotoğraf makinesi sarsıntısıyla mücadele etmek ve video çekimlerin pürüzsüz, fotoğrafların net olması için yedi¹ farklı mod arasından bir seçim yapıyor. Yeni modellerin hepsinde ZoomPlus teknolojisi var. Bu teknoloji görüntü ayrıntısını korumakla beraber lensin erişimini yaklaşık iki katına çıkaran yüksek kaliteli dijital zoom imkanı sunuyor.

HD videolar çekmek hiç olmadığı kadar kolay
Bu dört yeni fotoğraf makinesinin hepsi yüksek kaliteli, yaratıcı görüntüler ve HD videolar çekmeyi hiç olmadığı kadar kolaylaştırmak için tasarlandı. Yeni giriş seviyesi IXUS ve PowerShot modellerde bulunan Akıllı Otomatik özelliği 32'e kadar farklı sahneyi tespit ediyor ve en kusursuz çekimi elde etmek için en uygun ayarları uyguluyor. Minyatür Efekti, Oyuncak Kamera Efekti, Balıkgözü Efekti ve Tek Renkli gibi yaratıcı modlar kullanılarak görüntü zenginleştirilebiliyor, çekimler daha çarpıcı hale getirilebiliyor ve eğlenceli bir perspektif katılabiliyor.

IXUS 255 HS modelinin bir başka özelliği de yeni Hibrit Otomatik mod. Bu yeni mod, minimum çabayla yüksek kalitede fotoğraflar ve HD videolar çekmenin yepyeni bir yolu. Hibrit Otomatik, optimal ayarlarla fotoğraflar çekmek için Sahne Tespiti teknolojili Akıllı Otomatik özelliğini kullanıyor ve aynı zamanda deklanşör tuşunu serbest bırakmadan önce dört saniyelik bir video klip çekimi yapıyor. Gün içinde çekilen video klipler, daha sonra birleştirilerek bir sahne arkası videosu elde ediliyor. Bu final video, çevrimiçinde paylaşılarak arkadaşlara çok farklı bir görsel zevk yaşatılabiliyor.

Sofistike tasarımlı şık metal gövde
Yeni IXUS modelleri, bir cebe veya çantaya sığan kompakt ve sofistike tasarımlı şık metal gövdelere sahip. IXUS 135, IXUS 132 ve PowerShot A2500 modellerinde geniş 6,7cm (2.7”) ekranlar, IXUS 255 HS modelinde ise 460 bin nokta çözünürlüklü yüksek kaliteli 7,5 cm (3.0”) PureColor II G LCD ekran var. Bu ekranlar en zorlayıcı açılardan veya parlak güneş ışığı altında yapılan çekimlerde bile sahnelere rahatlıkla kadrajlanmak ve çekimleri en ince ayrıntısına kadar ve tüm canlılığıyla gözden geçirmek için ideal. Bu dört yeni modelde de yeni Ekonomi Modu özelliği bulunur. Ekonomi modu, pil gücünden tasarruf ederek, kullanıcıların daha uzun süre çekim yapmalarına ve yaklaşık %30 daha fazla fotoğraf çekmelerine imkan tanır. Aile buluşmalarında veya tatilde kullanım için idealdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT