Chakra'dan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Chakra'dan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Chakra'dan Anneler Günü'ne Özel Kampanya

Tarihler: 29 Nisan 2016 Cuma ~ 29 Haziran 2016 Çarşamba

Firma: Chakra

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2016 ~ Haz 29, 2016

İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile bahar coşkusunu evlerinize getiren Chakra, Anneler Günü'ne özel hazırladığı kampanyalarla fark yaratıyor.

Doğadan ilham alan, doğallıkla sadeliği tüm ürünlerinde bir araya getiren Chakra, Anneler Günü alışverişleri için birbirinden farklı hediye alternatifleri sunuyor.

Chakra'nın, 04-15 Mayıs tarihlerinde geçerli olacak 1 alana 1 hediye kampanyası Anneler Günü'nü özel kılıyor. Kampanya; yeni sezon İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun tüm havlu grubunda, özel kumaş detayları ve farklı renk alternatifleriyle anneleri bekliyor.

Chakra'nın, tüm kış sezonu ürünlerinde net yüzde 50 indirim kampanyası ise ev-banyo tekstili ve kişisel bakım ürünlerini annelerin beğenisine sunuyor.

Chakra'nın annelere özel kampanyası bununla da bitmiyor. Chakra, İstinye Park ve Bağdat Caddesi mağazalarından alınan bornozları anneniz için kişiselleştiriyor. Anneler Günü haftasına özel, Chakra mağazalarında bulunan terziler eşliğinde, aldığınız ürünlere nakışla annenizin ismini yazdırarak siz de annenize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

Anneniz için en güzel armağanlar, Chakra mağazalarında sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT