Clarks İlkbahar/Yaz Koleksiyonu: Minimal ve Zamansız

Clarks İlkbahar/Yaz Koleksiyonu: Minimal ve Zamansız

Alışveriş Alışveriş Rehberi Clarks İlkbahar/Yaz Koleksiyonu: Minimal ve Zamansız

Tarihler: 09 Mart 2016 Çarşamba ~ 09 Mayıs 2016 Pazartesi

Firma: Clarks

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2016 ~ May 9, 2016

Clarks, İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda minimallikle zamansızlığı harmanlıyor; baharın gelişini dingin ve renkli bir ruhla karşılıyor.

İkonik detayların yanında sezonun trendi ile bütünleşen modeller bu koleksiyonun da vazgeçilmezlerinden. Clarks, bir yandan İngiliz kültlüğünü kültüründe bulundurmaya devam ederken, diğer yandan yenilikçi teknolojisi ile şehirli kadın ve erkeğin hayatını kurtarıyor.

Minimalliğin Yeni Formu - Işıltılı Matlık
Clarks İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu bir bütünlüğe ev sahipliği yapıyor. Mat hissi ile gece/gündüz yaşam tarzına ayak uydurabilen parlak doku, sandaletten topuklu ayakkabıya birçok tasarıma yansıyor. Mat ve parlak his tezatlığı ile gardıropların jokeri haline geliyor. Kadın ayakkabılarında öne çıkan modeller arasında Dinah Keer (369.9 TL), Amali Jewel Campagne (299.9 TL), Bliss Meadow Metallic (299.9 TL), Aquifer Opera Black (399.9 TL), Pravana Rose Sand Patent (399.9 TL) bulunuyor.

Stille Birleşen Koşulsuz Konfor
Clarks İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu şehirli erkeğin yoğun hayat temposuna ayak uyduruyor ve sabahtan akşama kadar şık olmasını sağlayacak konforlu tasarımları bir araya getiriyor. Trigenic serisinin üyeleri Trigenic tabanlı ayakkabılar, el yapımı görünümlü günlük modeller ve zamansız salon ayakkabıları koleksiyonun olmazsa olmazları. Erkek ayakkabılarında öne çıkan modeller arasında; Amieson Limit (369.9 TL), Brinton Craft Tobacco (379.9 TL), Pennard Strap Tan (299.9 TL) yer alıyor.

Clarks; ÖzdilekPark AVM, Mall of Istanbul, Akasya AVM, Capacity AVM, Palladium AVM, Akbatı AVM, Buyaka AVM, Anka Mall ve seçkin mağazalarda…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT