Çocuklar Havaların Serinlediğine Sevinecek!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklar Havaların Serinlediğine Sevinecek!

Tarihler: 26 Ağustos 2014 Salı ~ 26 Ekim 2014 Pazar

Firma: Daymond

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 26, 2014 ~ Eki 26, 2014

Yaza aşık çocuklar bile bu çorapları görünce kışı iple çekmeye başlayacak. Okulların açılması ise bu birbirinden özel desen ve renkler çocukların bacaklarını süsleyecek.

Bu sene çocuklar hiç olmadıkları kadar şık bir başlangıç yapacaklar okula. Çorapta günün modasını sunan Daymod, yine çocukların renkli dünyalarına uyum sağlayabilecek hareketli ve farklı modelleriyle ön planda.

Özellikle ilk kez Daymod tarafından üretilen 3 boyutlu aksesuarlı çoraplar küçük hanımlar için eğlenceli günlerin ve yepyeni bir modanın başlangıcı olacak. Çocuklara özel hazırlanan 17 farklı modelden oluşan koleksiyonun yumuşacık dokusu ise çok dikkat çekiyor. Beyaz, pembe, kemik gibi farklı zemin renklerine sahip modellerin en dikkat çekenleri ise Bade, Cemre ve Alev.

Desenli çocuk koleksiyonunun favori modelleri ise Pisi Pisi ve Köpeğim olacak. Hayvansever çocuklar en sevdikleri hayvanların görselleriyle hazırlanan tasarımları bacaklarında taşıyacaklar… Kısacası bu sene küçük hanımlar bu rengarenk ve dikkat çekici modeller ile büyükleri kıskandıracak.

Daymod’un yeni modellerini görmek için www.daymod.com’a tıklamanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT