Çocuklara Rengarenk Karne Hediyesi

Çocuklara Rengarenk Karne Hediyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklara Rengarenk Karne Hediyesi

Tarihler: 16 Ocak 2018 Salı ~ 16 Mart 2018 Cuma

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2018 ~ Mar 16, 2018

Hafif yapısıyla çocukların hareket özgürlüğünü kısıtlamayan, rahat ve renkli adımlar atmalarını sağlayan Lumberjack, bu kış çocukların vazgeçilmez ayakkabıları arasında yerini aldı. Lumberjack Junior Koleksiyonu’nda yer alan ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çeken outdoor modeller, zorlu kış şartlarında çocukların ayaklarını koruyacak.

Sezonun vazgeçilmez renklerinden olan siyah ve grinin yanı sıra mor, pembe, sarı ve mavinin farklı tonlarının kullanıldığı outdoor modeller, Lumberjack’in koleksiyonuna enerji katıyor. Soğuğa ve yağmura meydan okuyan modeller hem kız hem de erkek çocukların ayaklarını kötü hava şartlarından koruyacak, ayakları sıcacık tutan Lumberjack outdoor koleksiyonuna çocuklar hayran kalacak.

Softshell özellikli outdoor modeller, çocukların kötü hava koşullarında da özgürce hareket etmesini sağlıyor. Gerek okulda gerek günlük yaşamda çocukların her kıyafetini tamamlayacak outdoor ayakkabılar, cırt cırtlı ve bağcıklı alternatifleriyle kullanım kolaylığı sağlıyor. Lumberjack’in zengin çocuk koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, In Street mağazalarını ve www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Sömestr2018

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT