Columbia’dan Yağmurlu Havalarda Hayat Kurtaran Teknoloji ‘”Outdry”

Alışveriş Alışveriş Rehberi Columbia’dan Yağmurlu Havalarda Hayat Kurtaran Teknoloji ‘”Outdry”

Tarihler: 12 Ağustos 2014 Salı ~ 12 Ekim 2014 Pazar

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2014 ~ Eki 12, 2014

Columbia “Outdry” teknolojisine sahip ürünleri ile mükemmel bir açıkhava deneyimi sunuyor.

Koleksiyonun Columbia patentli en son teknoloji ile hazırlanmış özel su geçirmez ayakkabıları, havadar bir bariyer oluşturan tek parçalı bir yapıya sahiptir. Geçirgenlik özelliği olmayan bu katman, dış kumaşa doğrudan ısıtılarak birleştirilir ve böylelikle suyun girebileceği hiçbir boşluk bırakmaz. Columbia’nın en özel ürünlerinewww.columbia.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Outdry, ayakkabının kavrama ve esneklik özelliğini arttırmasının yanı sıra daha kuru, daha hafif ve konforlu olmanızı sağlar. Koleksiyon aynı zamanda yüksek teknolojisinin yanında havadar olması ile de dikkat çekiyor.

Ayakkabılarda kullanılan Techlite ve Omni-Grip Outdry teknolojisi Columbia severlerin en yüksek konforu yaşamasını sağlamak için tasarlandı. Koleksiyonun giyim bölümü ise yüksek koruma sağlayan yağmurluklardan oluşuyor. Omni-Wick Evap ve Omni-Tech teknolojisinin kullanıldığı tasarımlar en kötü hava şartlarında bile kuru bir açıkhava deneyimi yaşamanızı sağlıyor

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT