Cos, İstanbul’daki İlk Cadde Mağazasını Açtı

Cos, İstanbul’daki İlk Cadde Mağazasını Açtı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Cos, İstanbul’daki İlk Cadde Mağazasını Açtı

Tarihler: 28 Kasım 2016 Pazartesi ~ 28 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Cos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2016 ~ Oca 28, 2017

COS, İstanbul’daki üçüncü mağazasını Bağdat Caddesi’nde açtı. Tüm bir binaya yayılan mağaza, bu özelliğiyle marka için Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

Kadın, erkek ve çocuk koleksiyonlarının sergilendiği, toplam 4 kata ve 650 m2’lik alana yayılan mağaza, markanın Türkiye’deki en büyük mağazası olarak dikkat çekiyor. Her zaman, bulunduğu ülkenin kültürüne dair öğeleri mağazalarına yansıtmaya özen gösteren COS, Bağdat Caddesi mağazası için de bu geleneği bozmuyor: Bağdat Caddesi mağazası ilhamını şehrin siluetinde öne çıkan kubbelerden ve geniş pencerelerden alıyor. Binanın dış cephesi tüm COS mağazalarında ayıredici bir özellik olarak benimsenen brütalist mimarlık akımının izlerini taşıyor. Mağazada ayrıca müşterilerin rahatlayarak vakit geçirebilecekleri bir alan bulunuyor. Binanın lacivert merdiven alanı ise, şehrin manzarasında öne çıkan mavi tonlarına göz kırpıyor.

COS Yönetici Direktörü Marie Honde, açılışla ilgili düşüncelerini “İstanbul’da yeni bir mağaza açtığımız için çok mutluyuz. 2013 yılında gerçekleştirilen Türkiye lansmanımızdan beri Türk müşterilerimizin markamıza artan ilgisi bizi mutlu ediyor. Anadolu Yakası’ndaki ilk mağazamızla COS’a erişebilirliği artırdığımızı umuyoruz.” cümleleriyle dile getirdi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT