Crate And Barrel İle Çocuklarınıza Modern Çalışma Alanları Hazırlayın!

Crate And Barrel İle Çocuklarınıza Modern Çalışma Alanları Hazırlayın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel İle Çocuklarınıza Modern Çalışma Alanları Hazırlayın!

Tarihler: 21 Eylül 2016 Çarşamba ~ 21 Kasım 2016 Pazartesi

Firma: Create And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2016 ~ Kas 21, 2016

İstanbul, Ağustos 2016 – Geniş ürün yelpazesi ile yaşam alanlarına ilham veren Crate and Barrel, çocukların çalışma odaları için farklı öneriler sunuyor. Sade çizgilerle tasarlanmış Spotlight Çalışma Masası, üç çekmecesi sayesinde geniş saklama alanıyla fark yaratıyor. Blake Tovin tasarımı olan Kendall Çalışma Masası, modern ve zamansız detayları ile dikkat çekerken, koleksiyonun tamamlayıcı parçalarından Kendall Keson ve Kitaplık ise çalışma alanlarını karaceviz ağacının şıklığıyla donatıyor. İki büyük çekmecesi ile Kendall Çalışma Masası, depolama avantajının yanı sıra masanın geniş üst yüzeyi çocuklara ferah bir çalışma alanı sunuyor.

Crate and Barrel, çocuklarının çalışma odalarında efektif depolama alanları yaratmak ve şık bir yenilik katmak isteyenlere Aspect Koleksiyonu’nu öneriyor. Modular olarak, tek tek, birleştirilerek veya üst üste dizilerek istenilen düzenleme yaratılabilen Aspect Koleksiyonu, ortaya çıkan modern görünümünün yanı sıra odadaki saklama alanlarına zenginlik kazandırıyor.

Crate and Barrel, çocuklar için ilham veren çalışma alanları yaratmak için sizleri, Zorlu Center, Akasya, İstinyePark, Ankara Next Level mağazalarına ve www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT