Crate And Barrel’da Sezonun Trendi Bakır!

Crate And Barrel’da Sezonun Trendi Bakır!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel’da Sezonun Trendi Bakır!

Tarihler: 28 Kasım 2016 Pazartesi ~ 28 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 28, 2016 ~ Oca 28, 2017

Stil sahibi evlerin vazgeçilmezi Crate and Barrel, şık ve modern sunum seçenekleri ile yılın trendlerini sofralarınıza taşıyor. Crate and Barrel’ın Sonbahar–Kış Koleksiyonu, bakır ürünleriyle dikkat çekiyor.

Hazırlayın…
Londralı tasarımcı Aaron Probyn’in tasarımı Orb miksoloji serisi, Bakır Rengi Shaker ile unutulmaya yüz tutmuş nostaljik kokteylleri evlerde yeniden canlandırmaya geliyor. Paslanmaz çelikten üretilen ürün, hem şık hem de işlevsel çizgiler taşıyor. Aynı serinin bir parçası olan Orb Bakır Rengi İçki Ölçeği ise taban tabana yerleştirilmiş ölçü kaplarıyla modern heykel sanatının bir örneğini yansıtıyor.

Servis edin…
Limon suyu, votka, zencefilli bira ve bol miktarda buzdan oluşan 1950'lerin klasik kokteyli Moscow Mule için özel olarak tasarlanan Moscow Mule Bardağı, geleneksel bakır bardağa alternatif olarak bakır kaplamalı paslanmaz çelik yapısı ile Crate and Barrel’ın en favori ürünleri arasında yer alıyor.

Bakırın sıcak görüntüsü, Moscow Mule ile sınırlı kalmayıp, kokteylleri, cinleri ve martinileri de etkisi altına alıyor. Kokteyl bardağı, shot bardağı ve içki kovasından oluşan Bakır Martin Bar Koleksiyonu, kolay bakımı ile hem şık hem de pratik kullanımıyla farkını ortaya koyuyor.

Aaron Probyn’in tasarımı Orb Bakır Tepsi ise kalabalık davetlerde geniş hacmi ile en büyük yardımcınız oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT