Crate And Barrel’ın İlkbahar–Yaz Koleksiyonu ile Yaşam Alanları Tazeleniyor

Crate And Barrel’ın İlkbahar–Yaz Koleksiyonu ile Yaşam Alanları Tazeleniyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel’ın İlkbahar–Yaz Koleksiyonu ile Yaşam Alanları Tazeleniyor

Tarihler: 03 Nisan 2017 Pazartesi ~ 03 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2017 ~ Haz 3, 2017

Crate and Barrel’ın mevsimin tazeliğini tüm yaşam alanlarına taşıyan İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, renk ve doku birliktelikleriyle dekorasyonda fark yaratıyor

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, yeni sezon koleksiyonu ile 2017 dekorasyon trendlerini evlerinize taşımanız için ilham kaynağı oluyor.

Crate and Barrel’da yılın trendi: Yaşama Açılmak
2017 yılının dekorasyon trendi, dış mekanları içeriye davet ediyor. Dünyanın neresinde yaşıyor olursanız olun, hava güzel olduğunda insanlar açık havanın tadını çıkarmayı tercih ediyor. Havaların ısınması ile birlikte, yaşam alanlarında kapılar açılıyor ve dış mekanlar, iç mekan konforuyla donatılıyor. Bu tür modern açık hava oturma odaları, iç mekan ile dış mekan yaşam alanı arasındaki engeli kırıyor ve dış mekanın evden ayrı bir yer olarak değil, onun bir uzantısı olarak hissedilmesini sağlıyor. Crate and Barrel, bu trend’e "Yaşama Açılmak" adını veriyor.

Renk ve doku birliktelikleri sezona damga vuruyor
Dış alanların iç mekan konforuyla genişlediği ve artık yaşam alanlarının bir uzantısı olarak hissedildiği “Yaşama Açılmak” konseptinde, renk ve doku birliktelikleri dekorasyonda ön plana çıkıyor. Bu sezon beyaza, mavi ve yeşilin yanı sıra doğal dokular eşlik ediyor. 2017 yılının rengi mavi olarak öne çıkıyor. Özellikle koyu mavi tonlarının, parlak beyaz ile birleşimi bu senenin önde gelen trendleri arasında yer alıyor. Bu uyumlu ikilinin enerjisi tüm yaşam alanlarını etkiliyor. Crate and Barrel, bu uyumu dilediğiniz şekilde dekorasyona taşımanız için ilham kaynağı oluyor.

Crate and Barrel’da, beyazın yalın, temiz ve net görünümü, rustik ahşapla ve mermerle bütünleşerek bu sezon evlerinize sade ve ferah bir görünüm kazandırıyor.

Sezonun bir diğer öne çıkan ikilisinde ise beyaz, doğanın rengi yeşile eşlik ediyor. Rahatlatıcı olmasıyla dekorasyonda tercih edilen yeşilin özellikle açık tonları, bu sezon Crate and Barrel’da dikkat çekiyor. Mekanlara huzur veren yeşilin koyu tonları ise ışık alan mekanlar için ideal bir alternatif oluyor.

Crate and Barrel ile dış mekanlara da konfor geliyor
Crate and Barrel bu sezon da dış mekan koleksiyonlarıyla farkını ortaya koyuyor. Geniş ürün yelpazesi ile dikkat çeken Crate and Barrel, her evin dekorasyon stili ve zevkine göre farklı bahçe mobilyalarını bir arada sunuyor. Bahçelerine rattan doku ile şıklık katmak isteyenler için Calistoga serisi, açık renk mobilya sevenler için tik ağacından yapılan Regatta serisi, modern bahçeler için gri ev lacivert renk seçenekleriyle Dune serisi ve siyah ipli tasarımıyla göz dolduran Morocco serisi, Crate and Barrel’ın dış mekan koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Dikdörtgen tasarıma sahip koyu kahverengi Alfresco serisi ise klasiklerden vazgeçmeyenler için en ideal seçenek oluyor.

Crate and Barrel, bahar ve yaz aylarının tazeliğini yaşam alanlarına taşımak isteyenleri Akasya, İstinyePark, Zorlu Center, Akmerkez, Ankara Next Level mağazalarına ve www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT