Crate And Barrel’ın Rengarenk Tasarımları

Crate And Barrel’ın Rengarenk Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Crate And Barrel’ın Rengarenk Tasarımları

Tarihler: 19 Nisan 2017 Çarşamba ~ 19 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Crate And Barrel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2017 ~ Haz 19, 2017

Yaşam alanlarına keyif ve mutluluk katan Crate and Barrel, çocuklarla birlikte mutfakta hazırlayacağınız farklı lezzetlere ilham kaynağı oluyor

Geniş ürün yelpazesinde mutfaklar için şık ve kullanışlı alternatifleri bir arada sunan Crate and Barrel, çocukların mutfaklarda hem eğleneceği, hem de öğreneceği saatlere rengarenk ürünleri ile eşlik ediyor.

Hazırlık aşamasına renk katın
Çocuklarla mutfakta vakit geçirmenin keyfi bir başka… Çocuklar neşeleri ve yaratıcılıkları ile yemek yapmaya renk katarken, Crate and Barrel da kullanışlı seçenekleri ile mutfaklarda hayatı kolaylaştırıyor. Yemeklerin hazırlık aşaması için pratik çözümler sunan Crate and Barrel, çocukların yemek yapımından zevk alması için birbirinden kullanışlı ve rengarenk tasarımlar sunuyor. 5 Parça Renkli Karıştırma Kabı Seti, tariflerde kullanacağınız ürünleri hazırlamanıza yardımcı olurken, Mini Silikon Kırmızı & Turuncu 2 Parça Spatula ve Kaşık Seti tarifleri hayata geçirirken en çok kullanacağınız ürünler arasında yer alıyor. Mise En Place Renkli 3'lü Ölçü Kabı Seti, tariflerin en önemli sırrı olan ölçülere eğlence katarken, dört renk alternatifine sahip Süzgeç Kaplar ise manavlarda görmeye alıştığımız meyve kasalarının porselenle yeniden yorumlanmış halini mutfaklara taşıyor.

Crate and Barrel, en keyifli atıştırmalıklardan biri olan kurabiyeler için de fark yaratan seçenekler sunuyor. 6 Parça Farmhouse Kurabiye Kalıbı Seti ile sevimli çiftlik hayvanlarından kurabiyeler yapabilir, Kurabiye İçin Damga Seti ile kurabiyelerinizin üzerine kısa mesajlar yazabilir ya da altı farklı süsleme ucuna sahip Kuhn Rikon Pasta Süsleme Aleti ile kurabiyelerinizin şeklini çocukların hayal gücüne bırakarak minik sürprizlere ilham kaynağı olabilirsiniz.

Eğlenceli sunum seçenekleri
Mutfaktan güzel kokular gelmeye başlayınca sıra çocukların keyif alacağı sunum seçenekleri ile lezzetlerin tadına bakmaya geliyor. Geniş ürün yelpazesinde farklı sunum alternatiflerini bir arada sunan Crate and Barrel, çocuklarla keyif yapmak için sanatçı Camilla Engdahl tarafından tasarlanan mavi, mercan, kırmızı, sarı ve yeşil renkteki konik biçimli seramik kaseleri, sandviç şekliyle dikkat çeken Sandviç Tabağını ve ister hazırlık ister servis için kullanabileceğiniz Renkli 6'lı Kap Setini öneriyor.

Crate and Barrel’ın yemek yapımına keyif ve mutluluk katan kullanışlı ürünleri, sizleri Akasya, İstinyePark, Zorlu Center, Akmerkez, Ankara Next Level mağazalarına ve www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT