Curoprox’un Sağlıklı ve Renkli Dünyası ile Tanışın

Curoprox’un Sağlıklı ve Renkli Dünyası ile Tanışın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Curoprox’un Sağlıklı ve Renkli Dünyası ile Tanışın

Tarihler: 07 Kasım 2016 Pazartesi ~ 07 Ocak 2017 Cumartesi

Firma: Curoprox

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 7, 2016 ~ Oca 7, 2017

İsviçre’nin öncü ağız bakım markası Curaprox, 36 farklı renk seçeneği sunan üstün tasarımlı diş fırçası, diş temizliğinizin tamamlayıcısı ve dünyada bir ilk olan ölçülebilir arayüz fırçası, sülfatsız ve florürsüz diş macunu ile Türkiye’de ağız bakımında yeni bir dönem başlatıyor. Sağlıklı, kaliteli, renkli, eğlenceli ve en önemlisi ağız ve diş sağlığını zarar vermeden koruyan ürünlerini Türkiye genelinde 1500’den fazla eczanede ve www.agizbakimurunleri.com adresinde bulabileceğiniz Curaprox, dünyada ağız sağlığına önem veren milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Türkiye’de ağız bakımı ve diş sağlığı alışkanlıklarını Avrupa seviyesine çıkarmakta öncü bir oyuncu olmak için çalışmalarını sürdüren Aydoğan Dental tarafından Türk tüketicisiyle buluşturulan Curaprox, İsviçreli bilim insanları tarafından geliştirilen ağız bakım ürünlerini ve hem sağlık hem de tasarım açısından uzman dünyasını Türkiye’ye taşıyor. 

Curoprox’un milyonlara diş fırçalamayı sevdiren diş fırçası CS 5460, ismini de aldığı, üzerinde bulunan tam 5460 adet ultra yumuşak ve ultra etkili özel patentli kıl dokusuyla farkını ortaya koyuyor. 0.1 mm kalınlığındaki bu özel kıllar, sadece zedelemeden temizlemiyor aynı zamanda diş plakları üzerinde mükemmel bir etki sağlıyor. CS 5460’ın özel kıl dokusu, naylon kıllara oranla bükülmelere daha çok direnç gösteriyor ve kuruyken bile bu özelliğini koruyor. 45 derecelik sapı ve kafa yapısıyla ağızda ulaşması en zor yüzeylere ulaşabilen kompakt bir tasarıma sahip olan bu üstün diş fırçası, tam 36 renk seçeneği ile de diş bakım ürünlerine modayı ve eğlenceyi getirirken, herkese istediği renkte fırçayla dişlerini temizleme özgürlüğü sunuyor.

CPS Prime Arayüz Fırçası da CS 5460 ile SUPERDUO’yu oluşturuyor. CS 5460’ın yumuşaklığı ile yapılan nazik, eğlenceli ve etkin bir diş fırçalama seansından sonra diş ipi yerine CS Prime’ı kullananlar, diş fırçasının giremediği alanlara da ulaşarak diş temizliğinde % 100 etki sağlıyor. Çünkü diş ipi arka dişlerde iç bükey alanları kaçırabiliyor ve can yakabiliyor; CPS Prime Ara yüz fırçası ise diş aralarına girerek diş etlerini tahriş etmeden gereken temizliği sağlıyor. Dünyada ilk kez Curoprox’un sunduğu ölçülebilir arayüz fırçaları, dişler için en uygun arayüz fırçasını bulmanızı sağlıyor. SUPERDUO’yu oluşturan bu mükemmel ikili, komple ağız temizliğini garanti altına alıyor.

Florürsüz ve SülfatsızCuraproxEnzycal Zero ise yeni nesil bir diş macunu. SLS içermeyen ve bu sabun bazlı maddeyi içermediği için de köpürmeyen bir yapıya sahip olan Enzycal diş macunları düşük aşındırıcı oranlarıyla dişlerinizi etkin şekilde temizliyor ama zarar vermiyor. Ayrıca flörür de içermeyen Enzycal Zero, diş macununda flörür tercih etmeyenler için etkin bir seçenek oluyor. Zararlı içeriklerden uzak ama etkili olan bu diş macunu dişlerinizi temizlerken hem sağlığınızı hem de sizi düşünüyor. Dişlerinizin doğal beyazlığına en sağlıklı ve nazik şekilde kavuşmasını sağlayacak bu diş macunu, CS 5460 ve CPS Prime ile birlikte kullanıldığında mükemmel ve hassas temizlik ve koruma sunuyor.

Curaprox, sağlıklı, kaliteli, eğlenceli ve en önemlisi ağız ve diş sağlığını zarar vermeden koruyan ürünlerini tüketicilere ulaştırmak için Türkiye genelinde 1500’den fazla eczanede bulunuyor. Curoprox ürünleri aynı zamanda www.agizbakimurunleri.com sitesinden 7/24 sipariş edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT