Darüşşafaka Yeni Yıl Hediyeleriyle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Darüşşafaka Yeni Yıl Hediyeleriyle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Darüşşafaka Yeni Yıl Hediyeleriyle Sevdiklerinizi Mutlu Edin

Tarihler: 12 Aralık 2023 Salı ~ 12 Mart 2024 Salı

Firma: Darüşşafaka

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2023 ~ Mar 12, 2024

Türkiye'nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından biri olan ve bu yıl 160. yıl dönümünü kutlayan Darüşşafaka Cemiyeti, 2024’e özel hazırladığı hediyelik ürünleri hayırseverlerin beğenisine sunuyor.

160 yıllık “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla annesi ya da babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz binlerce çocuğun hayatını değiştiren Darüşşafaka Cemiyeti, yeni yıla sayılı günler kala bir çocuğun yaşamını değiştirmenin en büyük hediye olduğunu düşünen hayırseverler için birbirinden farklı hediye alternatifleri hazırladı.

Cemiyet, Darüşşafakalı öğrencilerin yaptığı resimlerle tasarlanan kupalar, kartpostallar, masa takvimi, bardak altlıklarının yanı sıra kanvas çanta, su matarası, termos, yılbaşı çikolatası, mutluluk kesesi, kalem seti, yeni yıl tebrik sertifikaları gibi ürünleriyle özel hediye arayışında olan kurumsal ve bireysel bağışçılara anlamlı bir seçenek sunuyor.

Birbirinden güzel yılbaşı hediyeleriyle, yeni yılda hem sevdiklerinizi mutlu edebilir hem de maddi desteğe ihtiyaç duyan başarılı ve yetenekli gençlerin eğitimine katkıda bulunabilirsiniz. Darüşşafaka'ya yapılan her bağış gibi yeni yıl için hazırlanan ürünlerden elde edilen gelir de Darüşşafaka'da eğitim gören 1.000'e yakın öğrencinin nitelikli eğitiminin yanı sıra kıyafet, gıda, barınma, sağlık gibi tüm ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT