Defacto İle Yeni Yıl Hediyeleriniz Hazır

Defacto İle Yeni Yıl Hediyeleriniz Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Defacto İle Yeni Yıl Hediyeleriniz Hazır

Tarihler: 12 Aralık 2023 Salı ~ 12 Mart 2024 Salı

Firma: Defacto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2023 ~ Mar 12, 2024

DeFacto’nun her zevke ve her yaşa uygun yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Yılbaşı ruhunu günlük hayata yansıtmak isteyenler için birçok seçeneği bir araya getiren DeFacto, hem kendine hem de sevdiklerine yeni yıl hediyesi arayışında olanlara geniş bir koleksiyon sunuyor.

Yeni yılın olmazsa olmazı baston şekerler, geyik desenleri ve kar taneleri DeFacto kazaklarındaki yerini aldı. Her yaş grubu için tasarlanan yılbaşı konseptli kazaklar, yeni yıl heyecanını günün her anında yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuldu.

DeFacto’nun yılbaşına özel tasarlanan ev giyim koleksiyonu ise yeni yıl heyecanını sevdikleriyle birlikte evde yaşarken de şıklığından ödün vermek istemeyenlerin tercihi olacak. Yılbaşını temsil eden renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda, iç giyimden pijamalara, çoraplardan aksesuarlara uzanan geniş bir ürün yelpazesi mevcut.

Yeni yılda kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyenler, DeFacto’nun yılbaşına özel tüm ürünlerine http://www.defacto.com web adresinden, mobil uygulamasından ve mağazalarından ulaşabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT