Dentistanbul’dan Çocuklara 23 Nisan Armağanı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dentistanbul’dan Çocuklara 23 Nisan Armağanı

Tarihler: 23 Nisan 2014 Çarşamba ~ 24 Nisan 2014 Perşembe

Firma: Dentistanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2014 ~ Nis 24, 2014

Ağız-diş sağlığının temellerinin çocuklukta atıldığı bilimsel gerçeğiyle hareket eden Dentistanbul, 23 ve 24 Nisan’da ücretsiz diş muayenesi ve sürpriz hediyelerle çocukları gülümsetecek.

Türkiye’nin ilk diş hastanesi Dentistanbul, 23 Nisan’da çocukların bayramını, onlara ağız-diş sağlığı armağan ederek kutluyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve devamında tatil olan 24 Nisan’da, tüm çocukların ağız-diş muayenesini ve tedavi planlamasını ücretsiz olarak gerçekleştirecek olan Dentistanbul, sürpriz armağanlar da sunacak.

Levent Academy’deki çocuklara özel diş kliniği ile bu yöndeki hassasiyetini ortaya koyan Dentistanbul, iki günlük etkinlikte çocukları ağız-diş sağlığı konusunda bilgilendirmeyi ve onların diş korkusunu yenmeyi de hedefliyor.

Beşiktaş Dentistanbul Diş Hastanesi, Levent Dentistanbul Academy Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Ataşehir Dentistanbul Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çocukların ağız-diş muayenesini ve tedavi planlamasını ücretsiz olarak gerçekleştirecek olan Dentistanbul, kuruma gelen tüm çocuklara, klinikleri önünde diş kostümü giymiş görevliler aracılığı ile boya kalemi, balon, diş fırçası ve diş macunundan oluşan çantalar armağan edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT