Derimod’dan Konforlu ve Şık Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Derimod’dan Konforlu ve Şık Adımlar

Tarihler: 24 Eylül 2013 Salı ~ 24 Kasım 2013 Pazar

Firma: Derimod

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2013 ~ Kas 24, 2013

Derimod, yılın trendlerini yansıtan erkek ayakkabı koleksiyonu ile 2013 Sonbahar&Kış sezonuna iddialı bir başlangıç yapıyor. Ultra hafif comfort tabanlar, yumuşak deriler ve süetin her halinin hayat bulduğu koleksiyon, şıklığından ödün vermeyen “Derimod erkeği” için vitrinlerdeki yerini aldı…

Konfor ve şıklığın ön planda olduğu koleksiyonda, özellikle kahve, yanık bordo ve lacivert renkler dikkat çekiyor.

Koleksiyonlarında konfor ve şıklığı bir arada sunmayı ilke edinen Derimod, bu iddasını 2013 Sonbahar&Kış erkek ayakkabı koleksiyonunda da devam ettiriyor. Derimod koleksiyonunda yer alan konforlu, hafif ve sağlıklı ayakkabı modelleri ile şıklığından ve rahatlığından ödün vermeyen erkeklere stillerine uygun onlarca seçenek sunuyor.

Derimod yılın trendlerini belirleyen ve klasik ve spor giyimi ile şıklığından taviz vermeyen erkeklere özel koleksiyonu ile vitrinlerini süslemeye devam ediyor. Ağırlıklı olarak deri, süet ve rugan modellerden oluşan koleksiyonda özellikle kahve, yanık bordo, lacivert ve haki tonları öne çıkıyor. Tasarımda ise, stilinizi tamamlayacak fark yaratan yumuşak ve mat derinin kullanıldığı casual ayakkabı modellerinin yanı sıra bağcıklı, kısa sportif botlar ve brogue modelleri dikkat çekiyor. Rahatlığın ön planda olduğu koleksiyon, sağlıklı ve esnek yapısı sebebiyle tercih edilen çift renk özellikli eva ve ultra hafif comfort tabanları ile ayakkabıda rahatlığı ve şıklığı bir adım daha öteye taşıyor.

Yeni sezonda modayı yakalamak isteyen erkekler, Derimod’un sezonun trendlerini belirleyen koleksiyonu ile kusursuz bir şıklık yaratabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT