DESA ile Yeni Yılda Tarzınızla Konuşturun!

DESA ile Yeni Yılda Tarzınızla Konuşturun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi DESA ile Yeni Yılda Tarzınızla Konuşturun!

Tarihler: 20 Aralık 2023 Çarşamba ~ 20 Mart 2024 Çarşamba

Firma: DESA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 20, 2023 ~ Mar 20, 2024

Yeni yıla girme heyecanı yaşanırken hem yılbaşı gecesi giyilecek kombinler planlanıyor hem de sevdiklerimize verilecek alternatif hediye seçenekleri araştırılıyor. DESA, bu özel gün için deri ceket, ayakkabı, çanta ve aksesuar koleksiyonlarında özel ve alternatif parçalar sunuyor. Aynı zamanda DESA’da yılbaşına özel deri ceket, ayakkabı ve çantalarda ilk ürüne %25, ikinci ürüne %50 indirim, deri aksesuarlarda ise ikinci ürüne %30 indirim bulunuyor.

Her anınıza eşlik eden DESA, sonbahar ve kış sezonunda sunduğu “Sessiz Lüks” trendine sahip tasarımlarıyla yılbaşı gecesinde de dikkat çekici ve göz alıcı olmanızı sağlıyor. Koleksiyonda yer alan deri pantolon, deri etek, deri elbise, deri ceket, yünlü deri kaban ve deri trençkot gibi sade ve lüks parçalar deri ayakkabı ve deri çantalarla rahatlıkla kombinlenebiliyor; yılbaşı gecesi giyeceğiniz kıyafeti ve sevdikleriniz için alacağınız hediyeleri kolaylıkla seçmenize fırsat sağlıyor.

Şıklığınızı deri parçalar gösteriyor
Bu sezon gözde parçalar arasında yer alan, DESA’nın zarif detaylara sahip deri etek ve elbiseleri yılbaşı gecesi şıklığınızı ön plana çıkartırken görünümünüzü de güçlü gösteriyor. Deri bol pantolonlar ise bu ışıltılı gecede hem cool bir hava katıyor hem de tarzınızı bir adım öteye taşıyor.

Yılbaşında deri ceketler göz kamaştırıyor!
DESA'nın klasikleşen ikonik deri ceketleri, işlevselliğiyle yılbaşı gecesinin her anına eşlik ediyor. Bu özel gecede kırmızı, siyah, kahverengi ve canlı renklerdeki panel detaylı fit deri ceketlerden rahat oversize kesimli modellere, biker'lardan klasik blazerlara ve çift taraflı deri ceketlere kadar birçok alternatif model şıklığınızı tamamlıyor.

Yılbaşı için iddialı deri çanta, ayakkabı ve aksesuarlar!
DESA hem sizin hem de sevdikleriniz için el işçiliğiyle tasarlanmış deri el çantalarından, büyük shopper çantalara, kroko baskılı clutch ve omuz çantalarına kadar geniş seçenekler sunuyor. Geceye uygun abiye ayakkabı ve stiletto’ların yanı sıra rahatlığından ödün vermek istemeyenler de zincir ve toka detaylı topuklu botlar, babet ve ayakkabılarla yılbaşında tarzını zirveye taşıyor. Özgür ruhunu stiline yansıtmak isteyenler için de kovboy çizmeleri ideal bir tercih olurken uzun deri bağcık detaylı postallar ise dış mekanlarda rahat ve sıcak bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor.

DESA’nın eşsiz tasarım ve renklere sahip deri cüzdan, kartlık, kemer, eldiven, pasaportluk, airpods kılıfları ve telefon çantaları ise özellikle hediye seçenekleri arasında en çok tercih edilenlerden olurken sizin de yılbaşı gecesi şıklığınıza şıklık katıyor.

DESA bu yılbaşında deri ceket, ayakkabı ve çantalarda ilk ürüne %25, ikinci ürüne %50 indirim, deri aksesuarlarda ise ikinci ürüne %30 indirim fırsatı sunuyor. Hem kendinize hem de sevdiklerinize alternatif parçalar bulma imkanı veriyor.

Aynı zamanda DESA, Pegasus BolBol ile yaptığı “Uçur Beni DESA” kampanyası kapsamında 10.000 TL üzeri tüm alışverişlerde 1 yurt içi uçak biletine karşılık gelen 5.000 BolPuan ve 25.000 TL üzeri tüm alışverişlerde 1 yurt dışı uçak biletine karşılık gelen 15.000 BolPuan hediye ediyor.

DESA'nın deri ceketleri, çantaları, ayakkabıları ve deri aksesuarlarıyla fark yaratmak ve indirimlerden yararlanmak için DESA mağazaları ve www.desa.com.tr adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT