Detaylarda Gizlenen Şıklık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Detaylarda Gizlenen Şıklık

Tarihler: 14 Ağustos 2014 Perşembe ~ 14 Ekim 2014 Salı

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2014 ~ Eki 14, 2014

Beymen Collection yeni sezonda detaylarda gizlenen şıklığa odaklanıyor. Kampanya çekimlerinde dünyaca ünlü top model Noah Mills’in Koray Birand’ın objektifinden görüntülendiği karelerde, koleksiyonunun geneline yansıyan 1940’ların havası hissediliyor.

Beymen Collection 2014-15 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda kendini gösteren, detaylı işçilikle hazırlanan kumaş ve kesimler, erkekler için kendinden emin bir görünüm sunuyor.

40’lı yılların yansımalarını günümüze taşıyan tasarımların dominant rengi gri ve tonları, diğer renk gruplarında da tamamlayıcı olarak kullanılıyor. Beymen Collection erkeğinin maskülen duruşu, klasik grupta yer alan koyu mavi, mürdüm, lacivert ve mavi gibi renklerle sağlanırken; casual tasarımlarda kullanılan kırmızı, camel, kahverengi ve denim gibi trend renklerle modern bir şıklık elde ediliyor.

Yeni sezonda, 40’lı yılların stil trendleri arasında yer alan geniş ceket yakaları, “Prince de Galles” desenli yelekli takımlarda, kruvaze takım elbise ve dış giyim modellerinde ön plana çıkıyor. Farklı kesimlere sahip paltolar günümüze yorumlanarak, Beymen Collection erkeğinin gardırobunda yer alıyor. Erkekler, üstün dikim kalitesiyle dikkat çeken tasarımlardaki kravat ve poşet mendile eklenen deri eldiven ve şapkayla, şık bir siluete kavuşuyor. Sportif şıklık isteyen erkekler için tasarlanan bağcıklı deri bot modelleri, takım elbise ve casual bir kombinle kullanılarak, rahatlığa önem veren erkeklerin tercihi oluyor.

Kalitesiyle dikkat çeken desenli ve dokulu kumaşlar deri grubunda, dış giyim ve ceket tasarımlarında kullanılarak, rahat bir görünüm elde ediliyor. Koleksiyonun geneline yayılan balıksırtı ve kapitone desenler; füme, lacivert ve camel tonlarıyla desteklenerek, erkeklere klasik ve moderni bir arada sunuyor. Hafif yün ceket modellerinde kullanılan ve birkaç sezondur üste oturan kalıplar, yeni sezonda da yerini koruyor.

Daralan ve ayak bileği hizasına gelen pantolon paçaları, erkeklere nostaljik bir hava katıyor. Koleksiyonun bir başka yeniliğini ise ürünlerin üst üste giyilmesi oluşturuyor. Kravat, ceket ve yelek üçlüsüne eklenen boğazlı yaka kazak ve ceket kombini, tasarımların fonksiyonelliğini vurguluyor. Atkı ve deri eldiven gibi aksesuvarlarla desteklenen kombinler, zengin stil alternatifleri oluşturuyor. Gece davetlerinin vazgeçilmezi siyah ve lacivert kadife smokin ceketler ise Beymen Collection erkeğine rafine şıklığın anahtarını sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT