DKNY Saatleri Cityspire'dan İlham Alıyor

DKNY Saatleri Cityspire'dan İlham Alıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi DKNY Saatleri Cityspire'dan İlham Alıyor

Tarihler: 13 Aralık 2017 Çarşamba ~ 13 Şubat 2018 Salı

Firma: DKNY

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 13, 2017 ~ Şub 13, 2018

DKNY Kış 2018 koleksiyonu New York şehrinin modern mimari yapısından ilham alıyor. İnce çizgilerin yer aldığı kadranlar modernist stilden ilham alırken, markanın saat modelleri New York’un en yüksek gökdeleni ‘CitySpire’’dan esinleniyor.

Şehirli stiliyle günün temposunda her daim şıklığından ödün vermeyen ve tomboy stilde kıyafetleri dolabının vazgeçilmezleri olan kadınlar için tasarlanmış DKNY Kış 2018 saat modelleri, Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr’de sizleri bekliyor.

TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Emporio Armani Swiss Made, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc,Greenwich, Tory Burch, Hugo Boss, Cerutti 1881, Michael Kors, Marc Jacobs, Welder, Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Armani Exchange, Kate Spade New York, Skagen, Fossil, Henry London, Adidas, Esprit, Wesse, Xonix gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT