Doğuş Çay ile Yazı Formda Geçirmek Artık Çok Kolay

Alışveriş Alışveriş Rehberi Doğuş Çay ile Yazı Formda Geçirmek Artık Çok Kolay

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Ağustos 2012 Çarşamba

Firma: Doğuş Çay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Ağu 8, 2012

“Doğuş Form Çayları” ile Vücudunuzu ve Ruhunuzu Yaza Hazırlayın

Doğuş Çay’ın yaz mevsimini sağlıklı ve zinde geçirmek isteyenler için özel olarak ürettiği form serisi raflarda yerini aldı.

“Doğuş Çay Form Serisi” düzensiz beslenme ve hareketsizlik sebebiyle ortaya çıkan fazla kilolar, yoğun kış mevsiminden geriye kalan bahar yorgunluğu gibi sorunlarla baş etmenin en sağlıklı ve keyifli yolları arasında.

Yaz mevsimine başladığımız şu günlerde fiziksel ve ruhsal olarak bedenimizi de bu döneme hazırlamamız büyük önem taşıyor. Doğuş Çay’ın özel olarak hazırladığı form serisi kayısılı, çilekli ve maydanozlu-limonlu çeşitleri ile yaza çok daha formda ve sağlıklı girmenizi sağlıyor. Özenle seçilen meyve ve bitki karışımlarından oluşturulan Doğuş Çay Form serisi; fazla kilolardan kurtulmaya yardımcı olacak şekilde metabolizmayı hızlandırmakta ve vücuttaki fazla suyun dışarı atılmasına yardımcı olarak detoks etkisi yaratmakta.

Doğuş Çay Form serisi ile daha arınmış daha zinde ve daha sağlıklı bir vücuda kavuşmak artık kolaylaşıyor. Fiziksel olduğu kadar ruhsal arınmaya da yardımcı olan sakinleştirici etkileri ile Doğuş Çay Form serisi bu yazı formda geçirmek isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT