El Emeği Göz Nuru Motosikletiniz İçin Motul’u Tercih Edin

El Emeği Göz Nuru Motosikletiniz İçin Motul’u Tercih Edin

Alışveriş Alışveriş Rehberi El Emeği Göz Nuru Motosikletiniz İçin Motul’u Tercih Edin

Tarihler: 31 Ekim 2016 Pazartesi ~ 31 Aralık 2016 Cumartesi

Firma: Motul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2016 ~ Ara 31, 2016

Özel yapım yada modifikasyonlar ile kişiselleştirilen motosikletlerin bakımı, sanat eseri sayılabilecek bu motosikletlerin kendileri kadar özel ve önemlidir. Her detayı üzerinde saatlerce düşünülen ve uğraşılan custom motorlar en iyisini hak eder.

Türkiye’de Custom Motosiklet Denince...

Türkiye’de çok sayıda özel yapım motosiklet tutkunu var. Motosikletini emin ellerde yaptırmak isteyen bu tutkunlar aynı zamanda kimin elinden çıktığına da çok dikkat ediyorlar. İstanbul Seyrantepe’de motosikletlerden sanat yaratan iki kardeş Can ve Mert Uzer kardeşler; Bunker Custom ismini verdikleri garajlarında hazırladıkları onlarca özel yapım motosiklet için Motul ürünlerini tercih ediyorlar.

Ürün Kalitesi Vazgeçilmez!

Hazırladıkları her bir motosikleti en ince detayına kadar düşünen, üzerinde günler, aylar boyu çalışan ekip için kalite bu işi olmazsa olmazı! Bu sebeple de Motul yağlarını ve Motul MC Care ürünlerini kullanıyorlar. Motul’un motosiklet sıvıları ve bakım ürünleri konusundaki uzmanlığına güvenen Can ve Mert, hazırladıkları motosikletlerde en iyisi ve en kalitelisinden asla vazgeçmiyorlar.

Motul, Motosiklet Sevdalılarının Tercihi

Motul, özellikle motosikletine düşkün ve değer veren kullanıcıların bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de motosiklet kullanıcılarının büyük bir kısmı, motosikleti sadece ulaşım aracı olarak görmüyor. Hayat felsefesi ve yaşam biçimi olarak motosiklet kullanan kişilerin çoğunluğu Motul ürünlerini tercih ediyor. Tüm Dünya’daki en prestijli motosiklet yarışlarında teknoloji sponsoru olarak yer alan Motul, güvenirliğini,zorlu koşullarda en iyilerin tercihi olmasından sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT