En Güzel Hediye Hatemoğlu Mağazalarında

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Güzel Hediye Hatemoğlu Mağazalarında

Tarihler: 05 Haziran 2014 Perşembe ~ 16 Haziran 2014 Pazartesi

Firma: Hatemoglu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 5, 2014 ~ Haz 16, 2014

Babanız İçin Cazip ve Şık Seçenekler Arıyorsanız, Ona En Güzel Hediye Hatemoğlu Mağazalarında...

Türkiye'de erkek giyimin en köklü markası Hatemoğlu babalar gününe özel süpriz hediye ve kampanyalar sunuyor. Gücüne, bilgisine, kucaklamasına, desteğine hayran olduğumuz varlıklar...Babalarımız... Kalitesi ve özgün tasarımları ile erkek takım elbise koleksiyonlarında fark yaratan Hatemoğlu, babaları unutmadı ve onları bir kucaklama gibi saracak çok özel hediye seçenekleri sunuyor.

Hatemoğlu markası 1924'te açılan ilk mağazasından ilham alarak tasarladığı koleksiyonunda kalıcı, klasik, şık bir tarza sahip olmak isteyen olmanızı biri olarak soylu erkekler için alternatifler sunuyor. Hatemoğlu mağazalarından yapacağınız 250 TL alışverişlere 50 TL, 500 TL harcamanıza 100 TL hediye.

Hatem Saykı
Hametoğlu markasının çağdaş ve modern koleksiyonları ile öne çıkan markası Hatem Saykı, babalar gününe özel gömlek koleksiyonu tasarladı. Yaşlanmayan genç ruhlu babanıza en güzel hediye Hatem Saykı'nın Babalar gününe özel tasarladığı yeni gömlek koleksiyonuna bakmadan karar vermeyin.

HTML
Hatemoğlu'nun genç ve dinamik erkek müşterisi ile buluştuğu markası HTML ilkbahar-yaz koleksiyonunu canlı renkler ile karşılıyor. Yaz mevsimini üzerinizde hissedeceğiniz canlılıkta, modern tasarımlar, trendleri takip eden, stil sahibi babalara seçenekler sunuyor.

Babalar gününe özel süpriz hediyesiyle aileleri mutlu eden Hatemoğlu, mağazalarından takım elbise satın alana kravat hediyesi ile babaları her zaman, her koşulda mutlu etmeyi hedefliyor.

Haftaarası giymesi için gömlek mi almalıydım?
Haftasonu da şık olması için pantalon mu yoksa üşümesin diye mont mu?
Ayakkabılarda da aklım kalmadı değil...

Baba’nıza en çok yakışacak ve sizi en iyi şekilde hatırlatacak hediyeyi HATEMOĞLU mağazalarında bulabileceğinize eminiz.

BabalarGünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT