En Güzel Yeni Yıl Hediyesi Philips’ten

En Güzel Yeni Yıl Hediyesi Philips’ten

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Güzel Yeni Yıl Hediyesi Philips’ten

Tarihler: 27 Aralık 2023 Çarşamba ~ 27 Mart 2024 Çarşamba

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2023 ~ Mar 27, 2024

Versuni, Philips markası ile yeni yılda da kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçlarını dinleyerek inovatif ve yeni nesil teknolojiler ile evdeki yaşamı daha iyi ve daha keyifli bir hale getirmeye devam ediyor. Yeni yılda anne-babasına, arkadaşlarına veya sevdiklerine en güzel hediyeyi vermek isteyenlere ise Philips kalitesi ve uzmanlığı ile hazırlanmış ürün seçkisini sunuyor.

Versuni, Philips markası ile evleri yuvaya dönüştürme misyonuyla bu yıl da en iyi ve kaliteli ürünlerini tüketici ile buluşturmaya devam ediyor. En geniş airfryerlardan kablosuz süpürgelere tam otomatik espresso makinelerinden yeni nesil ütü ve buharlı düzleştiricilere kadar pek çok Philips ürünü en güzel yeni yıl hediyesi olarak keşfedilmeyi bekliyor.

Philips Airfryer 7000 XXL
Airfryer pazarının öncü, lider ve yaratıcı markası Philips yenilenen portföyü ve yeni lansmanı Philips Airfryer ile yeni yılda da Airfryer deneyimini yeni bir boyuta çıkıyor. Philips özellikle yeni yıla fit girmek isteyen tüketicilere bugüne kadarki en akıllı, geniş ve yaratıcı Airfyer’ı ile cevap veriyor. %90 daha az yağ ile daha sağlıklı yemek pişirebilen Airfreyer 7000 XXL, yeni yılın da en gözde hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Philips LatteGo
Philips LatteGo, çekirdekten taze öğütülmüş espresso ve yumuşacık süt köpüğünü buluşturarak profesyonel kahve deneyimini yeni yılda da evlere taşıyor. Dayanıklı seramik öğütücüleriyle kahve çekirdeklerinden en iyi aroma ve lezzeti çıkarırken, siklonik köpürtme teknolojisi sayesinde mümkün olan en yumuşak süt köpüğünün deneyimlenmesini de sağlıyor. Sezgisel dokunmatik ekrana sahip LatteGo ayrıca, sertlik, sıcaklık veya süt miktarı gibi kişisel damak zevklerinin kayıt altına alınmasına da olanak veriyor. Yeni yılda evini mis gibi kahve kokuları sarsın isteyenlere Philips’ten LatteGo en güzel hediye seçenekleri arasında bulunuyor.

Philips Türk Kahvesi Makinesi
Seneler geçse de geleneksel Türk kahvesini hiçbir lezzete değişmem diyenlere özel Philips, yeni Türk Kahvesi Makinesi’ni sunuyor. Tek seferde 4 fincan kahve sunma kapasitesiyle hem pratik hem de zamandan tasarruf etmenizi sağlayan yeni Philips Türk Kahvesi Makinesi, dokunmatik kontrol paneli ve taşma önleyici sensörleri sayesinde de rahat ve güvenilir bir kullanım sunuyor. Şık ve kullanışlı tasarımı ile dikkat çeken makine evde Türk kahvesi keyfini yeni yılda da bir ileri boyuta taşımaya hazırlanıyor.

Philips Aqua Plus:
Yeni yılda sevdiklerine daha fazla vakit ayırmak isteyenlerin yardımına Philips yetişiyor. Aqua Plus ile tek seferde silip süpürerek zahmetsiz temizliğin keyfine varılıyor ve zamandan tasarruf ediliyor. En ince tozlardan en büyük kirlere kadar etkili performansı ile; aileler, evcil hayvanlar ve misafirler için daha temiz bir alan yaratan Aqua Plus, yeni yılda da evlerin artan temizlik ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Philips Blender Core
Yıl başında evde lezzetli ve besleyici meyve suyu ve smoothie yapmak isteyenlere Philips Blender Core eşsiz bir fırsat sunuyor. Yüksek hızlı Philips Blender Core sayesinde; pancar, yeşillik, havuç, lahana, karpuz, portakal, ananas, narenciye veya mango gibi en sevilen meyve ve sebze suları ve smoothieler yeni yılda da kolaylıkla hazırlanabilecek.

Philips PerfectCare Elite Plus
Yeni yılda hızlı ve zahmetsiz ütü deneyimi yaşamak isteyenlere Philips PerfectCare en güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Kullanım kolaylığı sağlayan akıllı otomatik buhar özelliğine sahip ultra hafif PerfectCare, ısı ayarı gerektirmeden ütü keyfi yapılmasını da sağlıyor. Güçlü ve sürekli buhar ile en kalın kumaşları bile kolayca ütülüyor. OptimalTEMP teknolojisi sayesinde ısı ayarı yapmadan kotlardan ipekli kumaşlara kadar pek çok kumaş rahatlıkla ütülenirken, zamandan da tasarruf ediliyor.

Philips Buharlı Düzleştirici:
Philips Buharlı Düzleştirici, kırışıklıklardan kurtulmanın en hızlı ve pratik seçeneği… Giysileri kırışıklıklardan ve buruşukluklardan arındırırken bakteri ve kötü kokuları da gideren Philips Buharlı düzleştirici ile sadece buharlama işlemi yapılarak yeni yıl yıl davetlerine en hızlı şekilde gidilebilecek.

Philips Robot Süpürge 7000 Serisi
Yeni yılda evinizde bir yardımcınız mı olsun istiyorsunuz? 180 dakikaya kadar kesintisiz çalışma gücüne ve LIDAR-360 derece lazer navigasyonuna sahip Philips Robot Süpürge 7000, evinizin en büyük yardımcısı olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT