En Hızlı Tatil Arkadaşınız Lenovo İdeapad S206 Şimdi Satışta

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Hızlı Tatil Arkadaşınız Lenovo İdeapad S206 Şimdi Satışta

Tarihler: 19 Temmuz 2012 Perşembe ~ 20 Eylül 2012 Perşembe

Firma: Lenovo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 19, 2012 ~ Eyl 20, 2012

Sahillerin en şık ürünü olmaya aday Lenovo IdeaPad S206, inci beyazı ve gri renk seçenekleriyle MediaMark’ta satışa sunuldu. AMD’nin yeni nesil işlemcisine sahip ince ve hafif dizüstü bilgisayar taşınabilirliği ile , “sleekbook” kategorisinde çığır açıyor…

Yazın bu sıcak günlerini ofiste geçirmek istemeyenlere Lenovo’dan güzel bir haber… Dünya PC pazarının en büyük 2’inci üreticisi Lenovo, “sleekbook” kategorisinin en iddialı ürünlerinden IdeaPad S206 modelini Türkiye’de satışa sundu. Sadece 20,7 milimetre inceliğinde ve 1,3 kilogram ağırlığındaki yeni Lenovo IdeaPad S206, teknoloji marketi MediaMarkt’tan satın alınabiliyor.

Özellikle kadın kullanıcıların tercih edeceği inci beyazı ve beyler için gri renk seçenekleriyle satışa sunulan Lenovo IdeaPad S206, küçük boyutlarından beklenmeyen performans özelliklerine sahip. 11,6 inç genişliğinde arkadan aydınlatmalı LED ekranlı cihaz, AMD Fusion C60 işlemci, AMD Radeon HD 6290 grafik birimi ve 2 GB DDR3 RAM gibi üstün teknoloji özelliklerini performansla birlikte sunuyor. Windows 7 Home Starter işletim sisteminin yer aldığı Lenovo IdeaPad S206’da ayrıca, en son teknolojiyi yansıtan yüksek hızlı USB 3.0 portu ile birlikte USB 2.0 , HDMI ve 320 GB kapasiteli sabit disk bulunuyor.

Lenovo IdeaPad S206’da ekran kartı olarak kullanılan AMD Fusion C60 işlemciye entegre DirectX 11 destekli Radeon HD 6290 ile yeni nesil oyunlar için 3D grafik hızlandırmaya ek olarak, yüksek çözünürlüklü videolar için donanımsal hızlandırma ve 3D Blu-ray desteği de sunuluyor.

10 Saniyeden Az Süreye İhtiyacınız Var!
Lenovo’nun mini bilgisayarını rakiplerinden ayıran teknolojik üstünlükleri bunlarla da sınırlı değil. IdeaPad S206’da internet erişimini daha hızlı hale getiren “Quick Start” teknolojisi yer alıyor. Tüketicilerin en sık kullandığı uygulamalara 10 saniyeden kısa sürede erişim sağlayan bu özelliği ile uzun süren önyükleme ve kapatma işlemleri artık geride kalıyor. Kullanıcılar, “Quick Start” teknolojisi sayesinde cihaz içinde bulunan müziklere, resimlere, oyunlara ve internete, Windows başlamadan önce erişebiliyor.

AccuType klavye, kolay kaydırma ve yakınlaştırma işlevleri için çoklu dokunmatik touchpad gibi kullanım deneyimini zenginleştiren özelliklerin yanı sıra

Lenovo IdeaPad S206’da bulunan 3 Megapiksel çözünürlüğündeki yerleşik internet kamerası, tatilde, ofis dışında ve dilediğiniz her yerden görüntülü sohbeti de mümkün kılıyor. “Lenovo Enerji Yönetimi” ise, IdeaPad S206’da enerji kullanımını basit bir arayüz üzerinden her türlü çalışma için sessiz mod ile kolayca kontrol edebilmenizi sağlıyor.

Yaklaşık 4 saatlik pil ömrüyle mobil kullanımı da destekleyen bu ultra hafif ve donanımı yüksek cihazın önerilen satış fiyatı ise 429 dolar +KDV.

Teknik Özellikler: !

• 1366×768 piksel, 11,6 HD ekran
• İncelik: 20,7 mm
• Ağırlık: 1,3 kg
• İşlemci: AMD Fusion C60
• 2 GB’a kadar bellek
• 500 GB’a kadar hard disk
• 802.11b/g/n Wi-Fi ve yerleşik bluetooth
• Pil ömrü:4 saate kadarYerleşik 0.3MP HD web kamerası
• Lenovo ReadyComm ile kurulum kolaylığı ve gelişmiş ağ oluşturma.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT