En Şık ve Rahat Karne Hediyeleri Polaris’te

En Şık ve Rahat Karne Hediyeleri Polaris’te

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Şık ve Rahat Karne Hediyeleri Polaris’te

Tarihler: 19 Ocak 2016 Salı ~ 07 Şubat 2016 Pazar

Firma: Polaris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2016 ~ Şub 7, 2016

Çocukların iple çektiği yarıyıl tatiliyle birlikte; çocuklarına rahat adımlar hediye etmek isteyen anne babalar Polaris’in çocuk koleksiyonunda aradığını buluyor. Rahatlık ve şıklığı cazip fiyatlarla ayaklarınıza getiren Polaris’te; spor ayakkabılardan, yağmur çizmelerine, rengarenk botlara ve ev içi modellerine kadar yüzlerce alternatif çocuklarını sevindirmek isteyenleri bekliyor.

Polaris, yarıyıl tatiline giren çocuklara tatilin tadını doyasıya çıkarmaları için şık ve rahat adımlar sunuyor. Ayakları sıcacık tutacak kürklü botlar, yağmurlu havalara renk katacak sevimli yağmur çizmeleri, enerjik çocuklara özel konforlu adımlar sunan spor ayakkabılar, eğlenceli hayvan figürlerinin yer aldığı ev içi modelleri ve daha birçok alternatif pembe, mavi, kırmızı gibi birbirinden canlı renklerle çocukların karşısına çıkıyor.

Polaris’in 2015 Sonbahar/Kış Çocuk Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO ve Polaris mağazalarını; www.flo.com.tr/polaris ve www.polaris.gen.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Sömestr2016

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT