Endüstriyel Tasarımcı Mete Mordağ’dan Arzum’a Yenilikçi 4 Tasarım!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Endüstriyel Tasarımcı Mete Mordağ’dan Arzum’a Yenilikçi 4 Tasarım!

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Arzum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

Hayatı ileri taşıyan tasarımlarıyla dikkat çeken Mete Mordağ, Rendy, Holdy, Dropy ve Twister isimlerindeki 4 yeni ürünü Arzum ailesine kattı.

Mete Mordağ’ın Arzum’un “Zoom” markası için tasarladığı, kullanıcı odaklı tasarım anlayışının çıkış noktası olduğu bu ürünlerin sunduğu patentli çözümlerin her biri piyasada bir ilk olma özelliğine sahip. Tasarım tutkusu ve incelikli düşüncenin sonucu olan bu ürünlerin hepsi içinde kendi hikayesini taşıyor.

Mete Mordağ tasarımı, yeşil, mor, kırmızı ve turuncu renklerde üretilen rende "Rendy", ayarlanabilir kanatları sayesinde farklı kaplara takılarak kullanılabiliyor. Sökülebilen parçaları temizleme kolaylığı sağlarken, pratik kullanma olanağı da sunuyor. İnce - kalın doğrama ve rende bıçak alternatifleriyle hem doğrama hem de rendeleme yapılabiliyor. Rendy’nin peynir dilimlerinden esinlenilerek tasarlanmış iç bükey kanatları kullanıcı için ergonomik bir yüzey, mutfaklar için ise zarif bir görüntü sunuyor.

Ergonomik tasarımıyla “Holdy” ütü altlığı ve askılığı ile sıcak ütü kullanımı daha kolay ve güvenli bir hale geliyor. Farklı boyutlardaki ütü tabanları ile uyumlu, kolayca takıp çıkarılabilen Holdy ile ütü emniyetli bir şekilde soğurken, yatay ve dikey pozisyonlarda pratik bir şekilde muhafaza edilebiliyor. Metal askı aparatı sayesinde altlığı ile birlikte duvara asılabiliyor. Taban detayları kırışık bir nevresimin yüzey formlarından esinlenerek tasarlanan Holdy, özellikle çocuklu aileler için sıcak ütünün yarattığı riskleri ortadan kaldırıyor.

"Dropy" sayesinde ise demliklerin alt kısmında biriken, sağa sola damlayarak hem eşyaları lekeleyen hem de küçük kazalara sebep olan su damlacıkları artık sorun olmaktan çıkıyor. Hijyenik ve ısı geçirmez silikondan üretilen Drop", çay makinesinin su ısıtıcı kısmına takılarak kullanılıyor. Bu ürünün alternatifi olan “DropyMax”, altlık şeklinde tasarlanmış. Çaydanlık ağzına takılmadığı için herhangi bir alanda dairesel bir kurutma yüzeyi olarak kullanılabiliyor. Su yüzeyine bırakılan ve suyun yüzey geriliminden dolayı batmayan ince bir çemberin yarattığı görüntüden esinlenerek tasarlanmış Dropymax’i kullanmak için sadece bir adet peçete yeterli oluyor. İki ürün için de siyah, beyaz, bej, yeşil ve lila renk seçenekleri bulunuyor.

“Twister”, limonata, meyve suyu, ayran gibi belli bir süre sonra çökelti oluşturan içeceklerin servis edilmeden önce basit bir mekanizma sayesinde karıştırılmasına ve homojen halde servis edilmesine izin veren bir karaf. 1 litre kapasiteli Twister, karıştırma işlevine basit yaklaşımı sayesinde masalar için son derece eğlenceli bir ürün. Kolay takıp çıkarılabilen parçaları sayesinde hem kolayca temizleniyor hem de pratik kullanım özelliği sunuyor. Mete Mordağ tasarımı 4 yeni Arzum ürünü raflarda yerlerini aldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT