Erkeklerin Yeni Yıl Şıklığı FLO’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi Erkeklerin Yeni Yıl Şıklığı FLO’da

Tarihler: 19 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 19, 2012 ~ Ara 31, 2012

Yılbaşında konu bir erkeğe hediye almak olunca sıkışıp kalıyoruz. Oysa ki ayakkabılar, erkeklerin vazgeçilmezidir ve onlar için alabileceğimiz en hoş hediye seçeneklerindendir. FLO, 39.99 TL'den başlayan erkek ayakkabı koleksiyonu ile sevdikleriniz için hesaplı ve kaliteli hediye çözümleri sunuyor.

Modern erkeğin dinamik yaşam tarzına uygun özgün seçenekler sunan FLO, tasarım ve uygun fiyat avantajı ile her yaş grubundan farklı zevke sahip erkeklerin şıklığını tamamlayacak seçenekler ile karşımızda...

Günden geceye uzanan vazgeçilmez bir seçim noktası oluşturan FLO’nun çok çeşitli ayakkabı modelleri ile erkekler yeni yılda da her zaman şık ve bakımlı görünecek. İsterseniz İtalyan stili şık klasik bir modelle yeni yıl gecesinde sevdikleriniz yıla şık bir giriş yapsın, isterseniz güzel bir kar tatili ile şenlendirdiğiniz yeni yıl akşamında ona sımsıcak tutacak bir bot armağan edin… Aradığınız ne olursa olsun, güzel bir hediye seçeneği sizi FLO mağazalarında ya da www.flo.com.tr adresinde bekliyor olacak.

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT