Evinizin Kış Köşesi Kelebek Mobilya’dan

Evinizin Kış Köşesi Kelebek Mobilya’dan

Alışveriş Alışveriş Rehberi Evinizin Kış Köşesi Kelebek Mobilya’dan

Tarihler: 15 Kasım 2016 Salı ~ 15 Ocak 2017 Pazar

Firma: Kelebek

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 15, 2016 ~ Oca 15, 2017

Evinizin kış köşesini Kelebek Mobilya şıklığı ve doğallığı sarıyor. Kelebek’in özgün tasarımlarının kaliteyle buluştuğu birbirinden özel köşe koltuklar, kışın evde geçirilen zamanları keyifli kılıyor.

Günün yoğun temposuyla yorulan ve karmaşadan uzaklaşmak isteyenlerin, evlerine girer girmez sakin ve huzurlu bir atmosferle karşılaşmasına yardımcı olacak ürünler tasarlayan Kelebek, kış aylarında evlerde sıcacık köşeler yaratıyor. Evlerine zarif dokunuş yapmak isteyenler, tercihini Kelebek’ten yana kullanıyor.

Kelebek’in modern ve klasiği buluşturduğu yeni tasarımı Damimo Pure köşe; ahşap ayak yapısı, konforlu oturumu, sırt ve kollara kadar uzanan kapitone dikişlerinin estetik çizgisi ile kış aylarında değişim arayanların evlerini süslüyor.

Modern ve spor tarzın birleştiği Pria köşe ise koltuk kumaş alternatifleri ile zengin seçenekler sunarken, konforu minder ve kırlentlerle desteklenen Pria, geniş oturma bölmeleri sayesinde açmadan da yatağa dönüşebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT