Eyüp Sabri Tuncer’in Bebek Ürünleriyle, Bebekler Emin Ellerde!

Eyüp Sabri Tuncer’in Bebek Ürünleriyle, Bebekler Emin Ellerde!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Eyüp Sabri Tuncer’in Bebek Ürünleriyle, Bebekler Emin Ellerde!

Tarihler: 18 Nisan 2016 Pazartesi ~ 18 Nisan 2016 Pazartesi

Firma: Eyüp Sabri Tuncer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2016 ~ Nis 18, 2016

Eyüp Sabri Tuncer’in özel olarak formüle ettiği bebek ürünleri doğallıklarıyla öne çıkıyor ve en hassas bebek ciltlerinde bile güvenle kullanılabiliyor. Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı %100 doğal zeytinyağı içeren, göz yakmayan özel formülü ve cilde uyumlu Ph değeri ile bebeklerin cildini tahriş etmeden temizliyor ve mükemmel bir bakım sağlıyor. Baby Pink ve Baby Blue bebek kolonyaları ise bebek tenine uygun yumuşak ve non-alerjenik içeriği sayesinde güvenle kullanılabiliyor.

Eyüp Sabri Tuncer’in sürekli yenilenen ileri üretim teknolojisi ve donanımlı uzman kadrosuyla geliştirdiği doğal içerikli bebek ürünleri doğallığı ve sağlığı ön planda tutuyor, aynı zamanda hoş kokuları ve şık ambalajlarıyla fark yaratıyor.

SLES/SLS, alkol, paraben, alerjen, sabun ve boyar madde içermez
Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı %100 doğal zeytinyağı içeren, göz yakmayan özel formülü ile bebeğinizin narin ve hassas saç derisini besler. Saf bitki özlerinden elde edilen papatya notlarıyla zenginleşen Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanı, cilde uyumlu Ph değeri ile nem dengesini korur, cildi tahriş etmeden temizler ve mükemmel bir bakım sağlar. Dermatolojik olarak test edilen bebek şampuanı, saç ve vücut için günlük kullanıma uygundur.

Eyüp Sabri Tuncer bebek kolonyaları bebeklerin cildinde güvenle kullanılabilir
Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink ve Baby Blue bebek kolonyaları, saflık ve doğallık arayanların beğenisine sunuluyor. Bebek tenine uygun yumuşak ve non-alerjenik içeriği sayesinde bebek cildinde güvenle kullanılabiliyor. Çiçek ve meyvelerin zarif ve hoş kokularından esinlenerek geliştirilen Baby Pink ve Baby Blue bebek kolonyaları, bebekler için olduğu kadar yetişkinlerin de beğeniyle kullanacağı nitelikte. Tazeleyici ve hafif kokusuyla günün her anında kullanım için ideal. Kolayca açılıp kapanan fliptop kapaklı ürünler, çantada kolayca taşınabiliyor.

Hoş, ferahlatıcı ancak kalıcı bir parfüme sahip olan Baby Pink’in hafif ve pudralı bir koku profili bulunuyor. Baby Blue ise hafif ve maskülen bir koku profiline sahip. Her iki ürün de avuç içine bir miktar alınarak cilde sürülerek kullanılıyor. Baby Pink ve Baby Blue 150 ml, 50 ml ve 5 litre olmak üzere üç farklı boyutta sunuluyor.

Eyüp Sabri Tuncer 150 ML Pet Şişe Baby Pink ve Baby Blue bebek kolonyaları http://www.eyupsabrituncer.com/bebek-kolonyasi adresinde yalnızca 4,5 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eyüp Sabri Tuncer 600 ML Pet Şişe Doğal Zeytinyağlı Bebek Şampuanına ise https://www.eyupsabrituncer.com/dogal-zeytinyagli-bebek-sampuani-600-ml-pe-sise adresine 15 TL’den ulaşmak mümkün. 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo ve kapıda ödeme avantajları sunuyor. Ürünler ayrıca İstanbul Karaköy, Ankara Ulus mağazaları, Atatürk Havalimanı ve Esenboğa Havalimanı’nda satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT