Forever New’den Yılbaşı Masalı

Forever New’den Yılbaşı Masalı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Forever New’den Yılbaşı Masalı

Tarihler: 12 Aralık 2017 Salı ~ 12 Şubat 2018 Pazartesi

Firma: Forever New

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 12, 2017 ~ Şub 12, 2018

Avustralyalı giyim markası Forever New ile kadınlar yılbaşı gecesinde hayal ettikleri şıklığa ve elegan görünüme kavuşuyor. Dantel, volan, tül ve kat kat etek kesimi ile hareketlenen elbiselerin yanı sıra, kabarık balo elbiseleri masalsı bir stil yaratıyor. Dik yakalı, balon kollu bluzlar anvelop etekler ile crop üstler de suni deri eteklerle birlikte iddialı kombinler oluşturuyor. Işıltılı küpeler, yüksek topuklu ayakkabılar, gösterişli gece çantaları ve suni kürk kabanlar ise, Forever New kadınlarını gecenin yıldızı yapıyor.

Dünyada modaya yön veren Paris, Londra, Milano ve New York’tan ilham alarak, tasarımlarını feminen güzellikle birleştiren Avustralyalı giyim markası Forever New’un sonbahar - kış koleksiyonlarında yer alan parçalar ile kadınlar yeni yılı mükemmel bir görünümle karşılıyor.

Forever New, moda tutkunlarının özel geceler için en çok tercih ettiği model olan elbiselerde zengin bir kreasyon sunuyor. Parlak saten kumaşlı, bele oturan, eteği kabarık balo elbiseleri sofistike bir görünüm yaratıyor. Dantel, kat kat etek kesimli, volan ve tül detaylı elbiseler ise, kapalı yakalardan Bardot modeline kadar her vücut tipine uygun tasarımlarıyla moda tutkunlarının kalbini kazanıyor.

Yılbaşı gecesi için ikili bir kombin seçen kadınlar, balon kol, dik yaka, fırfır, çiçek işleme gibi zarif detayların hakim olduğu bluzlarını, anvelop etekler ve yüksek topuklular ile tamamlıyor. Crop üstler ise, suni deri etekler ile birlikte iddialı bir tarz yaratıyor.

Forever New kadınları, yılbaşı gecesine ışıltılı küpeleriyle renk katıyor. Kristal taşlıdan sallantılıya, halkadan püsküllüye kadar her renk, model ve boydaki küpeler ile gold ve gümüş renkte bileklikler, kombinleri zarif bir şekilde tamamlıyor. Nude stilettolar ve siyah botlar, nakışlı, taşlı ve parlak zincirli çantalarla eşsiz bir uyum yakalarken, kış gecesini sımsıcak yapan suni kürk kabanlar, bu özel güne mükemmel bir son dokunuş yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT